Vanbračni Švarcenegerov sin je isti otac, a ono što Arnold radi s ćerkom će vas nasmejati

Arnold Švarceneger je ponosni otac petoro dece, a u karantinu najviše vremena provodi sa vanbračnim sinom Džozefom i ćerkom Kristinom

  • 0
Joseph Baena, Arnold Švarceneger

Džozef Baena; Foto: Instagram/projoe2

Austrijsko-američki glumac i bivši Guverner Kalifornije Arnold Švarceneger (72) vreme u samoizolaciji provodi sa svojom decom Džozefom (22) i Kristinom (28).

Njegov vanbračni sin, Džosef Baena (22) je krenuo stopama svog slavnog oca baveći se glumom, ali i posvećujući dosta svog slobodnog vremena vežbanju.

Iako ne nosi očevo prezime Džosef je jako blizak s njim i često treniraju zajedno. Džozef je svog oca nazvao najboljim partnerom za vežbanje na svetu.

Mladi Džosef očarava žene na svom Instagram profilu objavljujući golišave fotografije, kao što je i njegov otac nekada mamio ženske uzdahe na filmskim ekranima.

- Savršeno vreme za vežbanje poziranja - napisao je uz fotografiju na kojoj je bez majice, a jasno se vide njegovi mišići i građa na oca.

Ubrzo je dobio mnoštvo pozitivnih komentara ispod fotografije.

"Odlično ti ide. Obožavam tebe i tvog oca", "Vidi se da si sve bolji po tvojim slikama", "Opa. Vidim da si dobre gene nasledio", "Ovo je fantastično. Goriš", "Ovo je kao rekonstrukcija Terminatora", napisali su mu obožavatelji.

Na žalost mnogih žena, Džozef je u srećnoj vezi i prošlog meseca je proslavio s devojkom Niki Dodaj prvu godišnjicu zabavljanja.

Par se upoznao na fakultetu poslovnog menadžmenta i od tad su nerazdvojni.

Arnold se pobrinuo da ga svet upamti po skandalu s Džozefovom majkom, koja je bila dadilja njegovoj deci godinama.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Joseph Baena (@projoe2) on

 

Glumčeva supruga Marija Šriver (64) je nakon 25 godina braka, 2011. godine saznala je da ju je varao s Mildren Baenom i tražila razvod braka.

Zanimljivo je da se Džosef rodio u oktobru 1997. samo nekoliko dana nakon Kristofera, Arnoldovog najmlađeg deteta kog ima sa Marijom.

- Ja sam kriv za sve. Izvini sam se Mariji i deci. Džozef je fantastičan i razume situaciju. Ovo je teško za njega i moju decu i moju porodicu. Ali dogodilo se i nekako mora sve da funkcioniše - rekao je tada Arnold.

Akcioni junak je pokazao i kako provodi vreme u izolaciji sa svojom ćerkom i video snimkom sve nasmejao.

Holivudski snagator je pozvao sve putem društvenih mreža da se samoizoluju usred globalne pandemije korona virusa, i to na sebi svojstven, šaljiv način.

U poslednjem videu Arnold i njegova 28-godišnja ćerka Kristina poliraju njegovu kolekciju čizama.

- Porodična zabava. Karantinske aktivnosti oca i ćerke. Budite na sigurnom - napisao je Arnold uz objavljeni video.

- Dva puta godišnje čistim kaubojske čizme, ali sad kad moramo da ostanemo unutra i da se pridržavamo društvene distance, obaviću to i treći put. Jako sam srećan što mi u tome pomaže ćerka Kristina. Kristina, ti to obožavaš - rekao je on u videu.

U tom trenutku ćerka Kristina je zakolutala očima i nasmejala se.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

 

Kristina se nalazi u izolaciji s Arnoldom od samog početka, a vreme krate zajedničkim vožnjama biciklom i objavljivanjem videa na društvenim mrežama.

Proteklog meseca, Arnold je donirao milion dolara kako bi pomogao u sprečavanju širenja smrtonosnog virusa i nabavci dodatne zaštitne opreme za medicinske radnike.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA