≫ 

Potvrđen uzrok smrti američke reperke koja je umrla u 25. godini

Nakon sumnji na predoziranje, stigla je i zvanična potvrda

  • 5
Chynna Čajna, Foto: Instagram/chizzyano

Američka reperka Čajna je preminula u 25. godini, što je njena porodica potvrdila preko muzičarkinog menadžera, a uzrok smrti u tom trenutku nije bio poznat.

Policija je sada otkrila da je uzrok smrti mlade reperke slučajno predoziranje, piše Mirror.

Muzička zvezda pronađena je bez svesti u svom stanu u Filadelfiji, a lekari koju su vrlo brzo stigli u njen stan nakon pokušaja reanimacije mogli su samo da konstatuju smrt.

Nnakon obdukcije, Zavod za javno zdravlje u Filadelfiji potvrdio je da je uzrok smrti bio predoziranjem narkoticima, a smrt je navedena kao slučajna.

Pokojna reperka je pre nekoliko godina javno govorila o svojim porocima i borbi sa narkoticima, nakon što je započela svoju karijeru, a 2017. godine je čak objavila i daje bila čista tri godine, odnosno da nije konzumirala narkotike.

Podsetimo, Čajna se prvo probila u modelingu, a za "Ford Models" je potpisala još kao devojčica, sa samo 14 godina.

Chynna Čajna, Foto: Instagram/chizzyano

Poznati rep kolektiv "A$AP Mob" ju je uzeo pod svoje još kao tinejdžerku, pa je ubrzo izbacila nekoliko uspešnih singlova kao što su "Selfie" i "Glen Coco".

Ona je uglavnom pravila elektronsku i rep vrstu muzike, a njen album se zove "In Case I Die First", što u bukvalnom prevodu znači "U slučaju da prva umrem" i kao da je naslutila svoju sudbinu.

Video: Pevala u suzama prvi put nakon što se predozirala i umalo umrla, publika ustala i aplaudirala joj

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA