≫ 

Koja ga ne bi poželela: Keli Bruk snimala svog zgodnog dečka dok je usisavao bez majice

Snimkom zgodnog Italijana počastila je sve žene na Instagramu

  • 2

Manekenka, glumica i voditeljka Keli Bruk (40) i njen zgodni dečko Džeremi Parisi (34), sa kojim je već godinama u vezi, proslavili su zajedno Uskrs, a ukrasnim detaljima iz svog doma pohvalili su se na društvenim mrežama.

Doduše, Keli se baš i nije snimala tokom današnjeg dana, već je njen seksi dečko bio u centru njene pažnje, a moglo bi se reći i da je našla pravi način da počasti sve žene koje je prate.

Zgodnog Italijana snimala je dok je usisavao - bez majice, a stavila je do znanja koliko je i sama uživala u ovom prizoru.

Bez majice, u donjem delu trenerke... seksi Džeremi je istinski izmamio uzdahe.

Džeremi je šest godina mlađi od Keli, a pored modelinga ima iskustva i u glumi. U vezi su nekoliko godina, ali još uvek nisu stali na ludi kamen, iako je lepa brineta Džeremiju na neki način već rekla "da".

- Kada smo jednom sedeli i gledali zalazak sunca, pitala sam Džeremija: "Hoćeš li se oženiti mnome?", a on mi je rekao: "Tiše, ima ljudi oko nas". Dakle, pokušala sam da ga zaprosim, a on mi je rekao da budem tiša! - šalila se glumica jednom prilikom.

Njih dvoje često su na fotografijama koje Keli objavljuje na svom profilu, a nekoliko zajedničkih pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Ana Nikolić usisavala u majici bez brusa, a mnogi nisu mogli da odvoje pogled od njenih grudi

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Italo

    12. april 2020 | 19:52

    Isti Bili Zejn,našla dečka da je podseća na bivšeg. Jadno.

  • Перагеније

    12. april 2020 | 21:47

    Јадна она - уместо да она усисава...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA