≫ 

Džejn Fonda počela da plače dok je pričala o Doli Parton: Jednu stvar nikada neće zaboraviti

Džejn Fonda je u novom dokumentarcu govorila o odnosu koji ima sa kantri zvezdom Doli Parton

  • 0
Doli Parton, Džejn Fonda Doli Parton i Džejn Fonda; Foto: Guliver/Jason Kempin/Getty Images, Profimedia/Olivier Douliery/AFP

Američka glumica i bivša manekenka Džejn Fonda (82) i pevačica i kantri zvezda Doli Parton (74) su prijateljice duže od 40 godina, a sada je Džejn konačno progovorila o njihovom odnosu.

Džejn se otvorila o nasleđu legendarne kantri muzičarke u dokumentarcu "Biografija: Doli" koji traje skoro dva sata.

Ovaj specijal je objavljen 12 aprila 2020. godine i Džejn je počela da plače dok je govorila o svojoj dugogodišnjoj prijateljici.

Kada je govorilao tome koliko koliko fanovi vole Doli Parton, krenule su joj suze na oči.

- Ona kroz svoje pesme otvara svoje ruke široko i kao da grli svoje fanove, zbog čega je oni veoma vole – rekla je Džejn u dokumentarcu dok je brisala svoje suze.

- I baš zbog toga kad god sam bila u javnosti sa njom, njeni fanovi bi vozili satima do mesta gde se ona nalazi. Družila sam se sa mnogim filmskim zvezdama i nikad nisam videla toliku posvećenost koju imaju njeni obožavatelji. To je zaista neverovatno - dodala je.

Džejn i Doli su počele da se druže 1980. godine nakon što su zajedno glumile u bioskopskom hitu „9 do 5“, koji je bio veoma popularan.

Džejn je priznala da je shvatila da je Doli savršena za ovaj film nakon što je čula njenu pesmu „Two Doors Down“ koja je svirala na radiju i tada je odlučila da joj ponudi ulogu.

- Kada mi je Džejn prišla sa ponudom za film, odgovorila sam joj: „ To je dobra prilika, ali snimiću ga samo pod uslovom da napišem pesmu za film – otkrila je Doli.

Džejn se složila sa tim uslovom i originalna pesma za ovaj film je nominovana za Oskara te godine.

Džejn je otkrila da je njen lik Dorali pravljen po ličnosti Doli Parton.

- Doli je odrasla u siromaštvu, pa ona zna kako je to kad su pred tobom razni izazovi, sigurna sam da je bila seksualno uznemiravana tokom života – zaključila je Džejn u video snimku.

One su dobre prijateljica i dan danas, a 2017. godine su se ponovo pojavile zajedno na dodeli Emi nagrada 2017. godine.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA