≫ 

Dobili dete, a ljubav otišla bestraga: Ovi slavni parovi su se rastali čim su postali roditelji

Brojne poznate ličnosti su nekoliko nedelja ili meseci nakon rođenja deteta raskinuli svoje veze i brakove, a ovima se najviše pisalo

  • 1
Britni Spirs, Pi Didi, Ciara, 50 Cent, Kloi Kardašijan Brojni parovi rastali su se odmah nakon što su dobili zajedničko dete, Foto: Profimedia

Mnoge slavne holivudske zvezde su raskinule nakon rođenja deteta, a ovim ličnostima se najviše pisalo u stranim medijima.

Šon Kombs (Pi Didi) i Kim Porter

Didi se od svoje devojke Kim Porter rastao samo nekoliko meseci nakon što mu je manekenka rodila ćerke bliznakinje Dlilu i Džesi (13) 2007. godine.

Par se zabavljao i raskidao non stop od 1994. godine, a konačno su se rastali 2007. jer je Didi pet meseci pre rođenja bliznakinja dobio dete s drugom ženom, za šta je Kim saznala u toku trudnoće.

Kada su je pitali da li je to razlog njihovog rastanka rekla je:

- To je definitivno bio jedan od razloga – rekla je Kim.

Kim Porter, P Diddy Kim Porter i Pi Didi; Foto: Profimedia

Ona je ostala u dobrim odnosima sa reperom sve dok nažalost nije preminula od upale pluća 2018. u 47. godini života.

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson

Bilo je mnogo naslova vezano za raskid rijaliti zvezde i njenog bivšeg partnera košarkaša Tristana Tompsona.

Nakon što su 2016. godine objavili celom svetu da su zajedno, dobili su ćerku Tru u aprilu 2018. godine.

Iako je izgledalo da je Kloi konačno našla svog princa, nakon što je godinama imala dramu sa bivšim mužem Lamarom Odomom, Tristan je nekoliko dana pre rođenja zajedničkog deteta prevario Kloi sa nekoliko različitih žena, a sve to je zabeleženo na video snimku jednog kluba.

Tristan Thompson,  Khloe Kardashian Tristan Tompson i Kloi Kardašijan; Foto: Profimedia

Kloi je prešla preko njegovog ispada, a onda je on napravio još veću glupost.

Kada je njihova ćerka Tru imala 10 meseci Tompson je ponovo prevario Kloi sa Džordin Vuds, koja je bila najbolja drugarica Kloine sestre Kajli Džener.

Oni su se ljubili na kućnoj zabavi koju je organizovala njena porodica.

Nakon toga Kloi I tristan su se rastali, a u januaru ove godine se šuškalo da su se pomirili.

Kjara i Futur

Future, Ciara Futur I Kjara; Foto: Profimedia

Pevačica Kjara i njen bivši verenik Futur su brzo uplovili u ljubav, ali su se brzo i rastali. Reper je zaprosio pevačicu na njen rođendan 2013. godine, ali su se rastali 3 meseca kasnije nakon što su dobili sina Zahira.

Pričalo se da su se rastali jer je Futur prevario Kjaru sa njegovom modnom konsultantkinjom Tirinom Li.

Nakon što je saznala za prevaru, Kjara je bila potpuno slomljena jer je uvek govorila da je to čovek njenog života za koga želi da se uda jednog dana. Čak se i fotografisala za jedan magazin u beloj venčanici nakon što ju je on zaprosio, ali se nažalost ta priča ubrzo završila.

Britni Spirs i Kevin Federlajn

Britney Spears, Kevin Federline Britni Spirs i Kevin Federlajn; Foto: Profimedia

Pop princeza Britni Spirs se nakon raskida sa Džastinom Timberlejkom udala sa plesača Kevina Federlajna. U oktobru 2004. godine se udala za njega i bili su u braku 2 godine, a za to vreme dobili dvoje dece.

Njen mlađi sin je imao nepunih mesec dana kada je Britni zatražila razvod u novembru 2006. godine. Navodno su se razveli jer je on tražio svaki izgovor kako bi odlazio na žurke u Las Vegas bez nje, gde se ponašao nemoralno i neodgovorno.

50 Cent i Dafne Džoj

50 Cent i Daphne Joy Dafna Džoj i 50 Cent sa sinom; Foto: Instagram/daphnejoy

Reper 50 Cent je dobio svog sina Sira Džeksona sa manekenkom Dafnom Džoj u septembru 2012. godine. On je prvo krio godinu dana da su dobili dete, da bi tek kasnije policija objavila vest da su oni postali roditelji, nakon što su raskinuli zbog nasilja u porodici koje je ona prijavila 2013. godine.

Reper je bio optužen da je udario Džoj i uništio njenu nekretninu u vrednosti od 7.000 dolara nakon što je saznao da ga je prevarila i za to dobio 3 godine uslovne kazne.

Aleks Rodrigez i Sintija Skurtis

Aleks Rodrigez i Cynthia Scurtis Sintija Skurtis i Aleks Rodrigez; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Bivši profesionalni bejzbol igrač Aleks Rodrigez i njegova bivša supruga Sintija Skurtis su se razveli nakon 6 godina braka 2008. godine, kada je njihova druga ćerka imala samo deset nedelja.

Kružili su tračevi da je Aleks fotografisan sa nepoznatom ženom koja je kasnije identifikovana kao striptizeta iz Las Vegasa.

Njihov brak je pukao nakon što se Aleks zaljubio u Madonu i nakon što je pronađena njegova poruka, koju je poslao pevačici govoreći da je ona “žena njegovog života”.

Tri meseca kasnije njihov brak je bio zakonski završen, a oni su imali loš odnos, sve do prošle godine kada je Dženifer Lopez, Aleksova sadađnja verenica objavila zajedničku fotografiju cele porodice na kojoj se vidi i Sintija.

Drugi parovi koji su takođe raskinuli nakon nekoliko nedelja ili meseci od rođenja deteta su: Rob Kardašijan i Blek Čajna, Dženet Džekson i Visam Al Mama, Kristina Milan i The-Dream, kao i mnoge druge javne ličnosti.

Dženet Džekson i Wissam Al Mana Dženet Džekson i Visam Al Mana; Foto: Profimedia/Backgrid UK

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alal vera alal vera

    15. april 2020 | 23:25

    ciara = siara tako je svuda zovu samo u srbiji on je kijara.futur = fjucr,daphne = dafni.sa dafni nije sa dafnom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA