≫ 

Liz Harli ima želju da se zaljubi: To se sigurno neće dogoditi dok sam zatvorena s porodicom

Glumica je u izolaciji sa porodicom, u porodičnoj kući okruženoj prirodom

  • 0
Elizabeth Hurley Snimanje misterioznog ubistva kod kuće - našalila se glumica/Foto: Instagram/elizabethhurley1

Elizabet Harli je san mnogih muškaraca i složićete se da čak i sa svoje pune 54 godine izgleda kao devojka, pa i sama uživa u objavljivanju svojih fotografija.

Česte su njene objave u bikiniju čiju liniju i sama dizajnira, kao i provokativne kombinacije u kojima ističe vitak stas.

Zdrav život i vežbanje zaslužni su za sjajan prirodan izgled lepe Liz, koja ove dane provodi u izolaciji u porodičnoj kući, sa sinom Demijanom koji je pre nekoliko dana napunio 18 godina, majkom, tetkom i još petoro ljudi.

Ljubavi u ovim danima pandemije korona virusa nema mesta, barem ne kada je u pitanju Elizabetin ljubavni život. Iako priznaje da bi volela da se zaljubi i da joj je to trenutna želja, sada joj to neće poći za rukom.

- Volela bih da se ludo zaljubim u nekoga, što se sigurno neće dogoditi dok sam zatvorena s krvnim srodnicima. Možda kada ovo sve završi. Tada ću upaliti prednja svetla i potruditi se - rekla je Liz za strane medije.

Nedavno se "pohvalila" pratiocima kako 11 dana u izolaciji nije oprala kosu, a potom je pozirala sa motornom testerom stavljajući do znanja da zna i "muške poslove". Takođe, rekla je i kako joj život u šumi prija, te da je zahvalna što u vreme izolacije ima kuću u prirodi.

 
 
 
View this post on Instagram
Glorious, glorious day today #homesweethome #EnglandA post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Liz je inače bila u braku sa Arunom Najarom od 2007. do 2011. godine, potom u vezi sa jednim od najšarmantnijih glumaca Hjuom Grantom, kao i sa igračem kriketa Šejnom Varnom.

Video: Devojčica iz komšiluka koja tek sada voli svoj izgled, ali je mrzela sebe

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA