Bred Pit renovirao kuću svojoj šminkerki dok je bila na putu, a ono što je rekao o njoj je prejako

Bred Pit je prijateljici, koja mu je ujedno i šminkerka već nekoliko godina, priredio iznenađenje, a ona nije mogla da veruje šta se desilo

  • 1
Bred Pit

Bred Pit s prijateljicom Džin Blek; Foto: Profimedia

Holivudski lepotan Bred Pit (56) je učinio dobro delo za svoju dugogodišnju prijateljicu, tako što je odlučio da joj renovira kuću.

Bred Pit se pridružio Druu i Džonatanu Skotu u njihovoj najnovijoj emisiji i odlučio da svojoj prijateljici i šminkerki Džin Blek osigura bolju kuću.

Ne samo da je odabrao dizajn enterijera, već je zasukao rukave, bacio se na posao i odradio deo rušenja starije konstrukcije, a u ovom procesu je postao veoma emotivan.

56-godišnji glumac je nakon što je baš nju odabrao za iznenađenje, progovorio o prijateljstvu s Džin i zbog čega je želeo baš njoj da pomogne.

- Ona mi je porodica, kao brat i sestra smo. Ona je osoba koju jako cenim u svom životu - rekao je Bred.

Džin je otišla na put na tri nedelje, a u tom periodu su joj u emisiji braća Skot obnovila garažu, u čemu im je pomogao Bred Pit, a kada se vratila i videla učinjeno zaplakala je.

U njenom domu u Santa Monici su joj pored garaže, preuredili i šminkerski studio, spavaću sobu, kuhinju i kupatilo.

- Dugo sam čekao da se ova rupa preuredi i jako sam srećan - rekao je Bred.

Džin je ostala bez reči kada je videla renoviranu kuću i umalo zaplakala, a zatim se zahvalila svom dugogodišnjem prijatelju i braći Skot.

Šminkerka i glumac su radili zajedno na preko 40 filmova i jako se dobro slažu. Brad Pit je istakao kako je bio oduševljen što može da joj pomogne.

On je takođe istakao da mu je Džin Blek poput sestre, a bio je srećan što može da joj pomogne u preuređenju doma, koje je dugo želela.

U video snimku ispod teksta pogledajte kako je izgledala ta emisija.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA