≫ 

Ko je seksi Hrvat iz "La Casa De Papel" koji se zbog ljubavi preselio u Barselonu

Luka Peroš se pojavljuje u 4. sezoni najpopularnije serije na Netfliksu i on je drugi glumac sa Balkana u toj seriji, pored Darka Perića iz Kladova

  • 1
Luka Peros Tokio i Marsej, Foto: Instagram/lukaperosofficial

U četvrtoj sezoni najpopularnije serije na Netfliksu "La Casa De Papel" pojavljuje se lik Marseja, kog tumači hrvatski glumac Luka Peroš (43).

Pljačkaši u crvenim odelima, nazvani po imenima gradova, koji uzimaju od bogatih i daju sirotinji, nabijeni municijom i seksualnom energijom, osvojili su gledaoce pred malim ekranima širom sveta, a u četvrtoj sezoni se pojavio još jedan glumac sa Balkana.

Naime pored Profesora, Tokio, Nairobi, Denvera, Lisbon, Berlina i Helsinkija, kog tumači srpski glumac Darko Perić, u seriji se pojavio još jedan balkanski glumac koji tumači ulogu Marseja, seksi pljačkaša sa zalizanom kosom i brkovima, koji je ubrzo stekao simpatije publike.

Lik Marseja je igrao hrvatski glumac Luka Peroš koji poslednjih sedam godina živi u Barseloni u Španiji.

Tamo je snimio nekoliko filmova i serija od “Leptira” u kom glumi zloglasnog Santinija, šefa zatvorskih čuvara, “Fotografa iz Mauthausena”, “Drvo krvi” pa sve do filma “Mientras dure la guerra” na kom je radio s rediteljem Alehandrom Amenabarom.

Uloga zločestog dečka prati ga već neko vreme pa je tako Marsej u "La Casi De Papel" desna ruka Profesoru, njegovim ludim i beskrajno nepredvidljivim idejama.

Luka je u jednom intervjuu priznao da na početku snimanja nije mogao da veruje da će serija biti toliko popularna.

Luka Peros Foto: Instagram/lukaperosofficial

- Scenario je odlično napisan, kreativni tim je napravio odličan posao. Stvorili su toliko zanimljive likove. Publika se može poistovetiti s bilo kojim - izavio je Peroš.

Glumac je otkrio i tajnu iz serije - objasnio je kako se odlučivalo o tome koji lik će dobiti koje ime.

- Reditelj Aleks Pina mi je rekao da je sedeo sa scenaristima, a na ploči su imali ispisane na desetine imena gradova pa su birali one koji najbolje zvuče - objasnio je hrvatski glumac.

On je rekao da mu je ovo ubedljivo najteža uloga s kojom se do sad susreo.

- Nisam mislio da će uloga Marseja imati tako malo teksta, što je izazov jer treba da glumiš bez puno govora. Bilo je čudno i to je uverljivo najteža uloga koju sam imao - rekao je u intervjuu.

Koliko je popularna serija govori činjenica da je u prvom mesecu emitovanja privukla čak 44 miliona gledaoca, a četvrtu sezonu koja je na Netfliksu izašla 3. aprila, mnogi su pogledali za samo nekoliko dana.

Uprkos tome što nije poznato koliko glumci zarađuju, šuškalo se da glavni likovi za ulogu dobiju i do 69,5 hiljada evra, dok oni manje popularni mogu zaraditi između 39 i 52 hiljada evra.

Luka nije želeo da otkrije te podatke.

Domaćoj javnosti glumac je poznat i kao bivši verenik prerano preminule umetnice Ivane Popović s kojom ima ćerku Avu (14).

Zbog ljubavi se preselio u Barselonu, a radnja uspešne serije većinom se snima u Madridu pa se Peroš u Španiji brzo odomaćio.

- O svom privatnom životu mogu samo da kažem da je super i bolji ne bi mogao ni da zamislim, ali kako mu i samo ime kaže, on je privatan i takav želim da i ostane - zaključio je Peroš.

Video: Teodora navukla na sebe tanku majicu pa pokidala cover pesme iz La casa de papel

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🙄

    20. april 2020 | 11:28

    On Hrvat a ovaj naš Balkanac ili ti Jugosloven, svaka čast za čoveka koji zna šta jeste a ne da tu glumi kameleona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA