≫ 

Bekamovi obožavaju novu snajku: Zove se Nikola, a tata joj je "krupna zverka"

Bruklin Bekam je ludo zaljubljen u svoju novu devojku Nikolu Pelc, ćerku američkog milijardera, a sada je dobio blagoslov od svojih roditelja

  • 5
Brooklyn Beckham, Nicola Peltz Nikola Pelc i Bruklin Bekam; Foto: Profimedia/Splash News/MEGA / The Mega Agency

 

Sin bivšeg profesionalnog fudbalera Dejvda Bekama (44) i bivše članice ženskog benda "Spice Girls" Viktorije Bekam (45) je u vezi sa novom devojkom, s kojom su oni veoma zadovoljni.

Naime, Bruklin Bekam (21) je u vezi sa ćerkom američkog milijardera Nelsona Pelca (77) i vreme u karantinu zbog pandemije korona virusa provodi upravo sa njom u Njujorku.

Nelson je, prema zvaničnim podacima, "težak" milijardu i 700.000 miliona dolara!

Bruklin koristi svaku priliku da na društvenim mrežama iskaže ljubav prema svojoj novoj devojci Nikoli Pelc (25), koja je četiri godine starija od njega i koja se bavi glumom.

Dok on ne krije svoju zaljubljenost i sreću koju je pronašao s američkom glumicom, čini se da i njegovi roditelji konačno odobravaju njegovu izabranicu, nakon mnogo devojaka.

Nikol je ćerka američkog milijardera Nelsona Pelca, a njegovo bogatstvo je procenjeno na 1,3 milijarde britanskih funti i puno je veće od Bekamovog bogatstva, koje je prošle godine procenjeno na "samo" 350 miliona funti.

Bruklin i Nikola su u vezi poslednja četiri meseca, a ona je već upoznala njegovu porodicu i bila je na velikoj proslavi njegovog 21. rođendana u Londonu koju su mu organizovali roditelji, gde je i zaplesala s Viktorijom na pesmu Glorije Gejnor "I will survive" pa možemo pretpostaviti kako su njih dve postale već prave prijateljice.

- Učim od kraljice - napisala je tada Nikola uz fotografiju na kojoj zajedno plešu, kojom se pohvalila na društvenim mrežama.

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

Mladi par se trenutno nalazi u Nikolinom stanu u Njujorku, gde su u izolaciji zbog korona virusa, a Dejvid i Viktorija se nadaju da će im dodatna bliskost u vezi tokom krize koju je prouzrokovao korona virus dodatno ojačati njihovu vezu.

- Dejvid i Viktoria su dali veliki blagoslov njihovoj vezi. Podržavali su većinu Bruklinovih veza, ali za ovu stvarno žele da uspe. Misle da se konačno prizemljio - izjavio je njihov blizak prijatelj.

Tokom nekoliko proteklih nedelja Nikola i Bruklin su na društvenim mrežama pisali da su jedno drugome ljubav života i srodne duše.

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

Pre Nikole, Bruklin je ljubio manekenku Hanu Kros s kojom je raskinuo prošlog leta, nakon čega je njegovim roditeljima pao kamen sa srca.

Ta veza je bila poprilično turbulentna uz pokoji javni incident i svađu koja je uključivala i fizički napad na mladog Bruklina.

Video: Bekamovi se vratili u Crnu Goru, luduju u zalivu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA