"Znam da smo imali jedan od najvećih svetskih raskida": Britni pomenula bivšeg dečka Džastina

Timberlejk je na kraju i reagovao na Instagram objavu Spirsove

  • 1
Britni Spirs i Džastin Timberlejk Britni Spirs i Džastin Timberlejk Foto: Profimedia/Alamy

Kao i mnogi ljudi širom sveta, i Britni Spirs se nalazi u izolaciji zbog pandemije korona virusa. Pop pevačica redovno koristi društvene mreže, a na svom Instagram profilu postavila je snimak gde vrti i plazi jezikom.

Ono što je zanimljivo jeste da je u svojoj objavi pomenula svog bivšeg dečka, pevača Džastina Timberlejka. To nije ni čudo, budući dok se vrtela i plazila, u pozadina je išla njegova pesma "Filthy".

- Ovo je moja verzija Snepčeta ili TikTok-a, ili bilo koja kul stvar koje koristite ovih dana! Kao što vidite, ja zapravo ne igram. narode... Samo mi je veoma dosadno. P.S. Znam da smo imali jedan od najvećih svetskih raskida pre 20 godina... ali, hej, čovek je genije! Sjajna pesma Džej Ti! Psssss, ako znaš šta je dobro - napisala je Britni kroz smeh.

Ova objava Britni Spirs došla je i do Džastina, koji je i reagovao tako što se nasmejao.

Evo kako je to izgledalo na Instagramu.

Britni Spirs, Džastin Timberlejk Status Britni Spirs i reakcija Džastina Timberlejka Printskrin: Instagram/britneyspears

Inače, Britni i Džastin bili su u emotivnoj vezi tri godine, od 1999. do 2002. Kao što je poznato, Timberlejk je u braku sa glumicom Džesikom Bil, dok je Spirsova u ljubavnoj romansi sa Semom Asgarijem.

Pogledajte i objavu Britni Spirs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA