Tejlor Svift zbog korona virusa otkazala turneju, prvi nastup tek 2021. godine

- Borba protiv COVID-19 izazov je bez presedana za globalnu zajednicu, a sigurnost i dobrobit obožavatelja uvek moraju biti prioritet - piše u saopštenju

  • 2
Tejlor Svift Tejlor Svift, Foto: Profimedia/JPI Studios/Avalon.red / Avalon Editorial

Popularna pevačica Tejlor Svift (30) otkazala je svoju turneju zbog korona virusa i neće nastupati do kraja 2020. godine.

Tejlor je imala zakazane koncerte 25. i 26. jula na stadionu SoFi, nedaleko od Los Anđelesa kojima bi otvorila stadion. Međutim, zbog epidemije otkazala je nastupe, ali i svoju najavljenu turneju.

- Borba protiv COVID-19 izazov je bez presedana za globalnu zajednicu, a sigurnost i dobrobit obožavatelja uvek moraju biti prioritet - piše u pevačicinom saopštenju, a navodi se i da će svi najavljeni nastupi biti odloženi za 2021. godinu.

Po planu, Tejlor bi bila prva žena koja je koncertom otvorila stadion nacionalne lige američkog fudbala čija je izgradnja i opremanje koštalo oko pet milijardi dolara.

Pevačica je nedavno donirala je 3.000 dolara kao pomoć jednom od njenih najvatrenijih fanova, jer je zbog epidemije korona virusa devojka po imenu Džes Belvič ostala bez posla uz pomoć kog je plaćala školarinu.

Džes, videla sam tvoj post o svemu kroz šta prolaziš, žao mi je što si izgubila posao u kampusu. Vidim da vam je ova situacija izazvala snažnu anksioznost i nadam se da će  ovaj poklon od 3.000 dolara pomoći vama i vašoj mami. Tebi šaljem puno zagrljaja, Tejlor - napisala je tada pevačica u poruci koju je poslala Džes.

Video: I Amerika ima svoju Nadeždu Biljić: Pijana Tejlor se opustila

(Telegraf.rs/D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA