≫ 

Možete li i da pretpostavite koje slavne glumice se kriju ispod maski? Jedna čak nosi duplu zaštitu

Holivudske miljenice uslikane su mimo svojih domova, ali poštujući mere zaštite

  • 0
Courteney Cox, Kortni Koks Kortni Koks sa prijateljem; Foto: Profimedia/Rachpoot/MEGA / The Mega Agency

Slavne holivudske glumice Kortni Koks (55) i "pravna plavuša" Riz Viterspun (44) su uslikane u kupovini namirnica i vožnji bicikla s decom za vreme pandemije korona virusa. One su nosile duplu zaštitu - zaštitne maske za lice i plastične vizire kako ne bi rizikovale da se zaraze Covidom-19.

Kortni Koks, koja se proslavila ulogom Monike Geler u kultnoj seriji "Prijatelji", viđena je u kupovini namirnica u kalifornijskom gradu Malibuu.

Glumica je bila u sportskom izdanju i potpuno neprepoznatljiva. Naime, osim što je imala crnu kapu na glavi i vizir kako bi bila sigurna od korona virusa, ispod je još stavila za svaki slučaj zaštitnu masku za lice.

Kortni koja je u kupovini bila s prijateljem, nisu se videle ni oči, pa je niko nije ni prepoznao.

Inače, korona virus je odložio snimanje specijal epizode "Prijatelja", pa je Koks organizovala video poziv s kolegama Dženifer Aniston (51), Lisom Kudrou (56), Metom Leblankom, Metjuom Perijem (50) i Dejvidom Švimerom (53), kako bi obradovali svoje pratioce.

Snimanje "Prijatelja" je trebalo da počne u martu, a prebačeno je za maj. Ipak, snimanje će zavisiti o tome kakva će biti situacija s pandemijom korona virusa.

S druge strane, glumica Riz Viterspun (44) koja je najpoznatija po ulozi u filmu "Pravna plavuša" je uslikana kako vozi bicikl sa svojim najmlađim sinom Tenesijem (7), takođe po Malibuu.

Reese Witherspoon, son Tennessee, Riz Viterspun, sin Tenesi Riz Viterspun sa sinom Tenesijem; Foto: Profimedia/RMBI / BACKGRID / Backgrid USA

Riz Vitespun je aktivna za vreme karantina zbog korone virusa. Ona je izolovana sa svoja tri sina i mužem, a sada je uslikana kako kruzira obalom sa najmlađim sinom.

Riz je tom prilikom nosila crne, uske helanke, kapu za bejzbol i patike koje se slažu u istoj boji.

Ona je nosila zaštitnu masku na nosu i ustima, s obzirom da je po novim pravilima u Los Anđelesu, obavezno da se maska nosi prilikom izlaska iz kuće.

U međuvremenu njen sin je imao crveno-belu maramu vezanu oko vrata, ali je nije nosio na licu i vozio je trotinet.

Video: Šumica i Lija: Novi hit Vrača sa Tornika i njegove saradnice

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA