≫ 

Gvinet Paltrou prodaje haljinu staru 20 godina, a sav prihod donira za borbu protiv korona virusa

Haljini koju prodaje prošetala je crvenim tepihom na prestižnoj dodeli Oskara, davne 2000. godine

  • 3
Gvinet Paltrou Gvinet Paltrou, Foto: Printskrin/youtube/ Wonderful Actors

Glumica Gvinet Paltrou (47) odlučila je da pomogne naučnicima u potrazi za vakcinom protiv korona virusa koji već mesecima unazad teroriše čitavu planetu.

Naime, kako bi pomogla u krizi koja je nastala zbog opakog virusa, glumica je odlučila da donira novčana sredstva i pomogne naučnicima u procesu otkrivanja vakcine koja bi spasila mnoge živote.

Gvinet će organizovati aukciju na kojoj će ponuditi svečanu haljinu marke "Calvin Klein",  u kojoj je prošetala crvenim tepihom na prestižnoj dodeli Oskara,davne 2000. godine.

Ona je objasila i zašto je ponudila baš ovu haljinu, a glavni razlog je to što se moda 90-tih ponovo vraća na ulice, pa u skladu sa tim glmica misli da je to pravi izbor.

Međutim, iako je odlučila da pokrene akuciju isključivo u humanitarne svrhe, mnogim pratiocima ova njena ideja nije se dopala uz kritike da je na jako loš način odlučila da pomogne Svetskoj zdravstvenoj organizaciji.

"Ako želiš da pomogneš jednostavno pomozi, a ne traži novac za haljinu", "U jednom intervjuu ranije izjavila je da joj je ovo najgora haljina koju je nosila, zato je i nudi", "Doniraj novac, a ne haljinu koju više ne želiš da nosiš" , samo su neki do komentara.

Kako izgleda haljina koju glumica nudi na aukciji pogledajte u nastavku teksta.

Gwyneth Paltrow, Gvinet Paltrou, oskar 2000 haljina CK Gvinet Paltrou u haljini koju prodaje na aukciji, Foto: Guliver/David McNew/Getty Images

Video: Udala se Gvinet Paltrou, ali ne živi sa svojim dragim

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vx

    21. april 2020 | 08:36

    A'l se otvorila za pomoć......

  • JAAAAA

    21. april 2020 | 12:39

    Hahahah, prodaje haljinu koju najverovatnije nikada vise obuci nece, to jest svakako je planirala da je baci, ili eventualno pokloni nekome, i ona kao sad donira novac!!!! Da nije smesno, bilo bi zalosno.. 😀

  • Hihihi

    21. april 2020 | 16:51

    Ova po njenom ponašanju i IZJAVAMA NIJE SASVIM NORMALNA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA