Plejboj zečica u 33. godini izvršila samoubistvo: Njena sestra objavila potresnu oproštajnu poruku

Imala problem sa narkoticma i alkoholom, ali je takođe bila žrtva nasilja

  • 1
Ashley Mattingly Ešli Matingli, Foto: Profimedia/MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA

Bivša Plejboj zečica Ešli Matingli umrla je u 33. godini, a vest o njenoj smrti potvrdili su na društvenim mrežama njeni brat i sestra Bili i Kristi.

Ešli je pre smrti ostavila oproštajno pismo, što potvrđuje da je reč o samoubistvu. Njeno telo otkriveno je tri dana nakon smrti, kada je zabrinuti prijatelj pozvao policiju jer mu se Ešli nije javila.

Njena porodica ispričala je da je Ešli imala problem sa narkoticma i alkoholom, ali i da je takođe bila žrtva nasilja, odnosno zlostavljanja od strane bivšeg dečka.

Naime, bila je u vezi s Lejnom Garisonom, zvezdom serije Bekstvo iz zatvora, kojeg je nadzorna kamera uhvatila kako je tuče.

Garison se branio da je to uradio zato što mu je ona ukrala mobilni telefon, pa je u zatvoru proveo dva meseca pre nego što je pušten na uslovnu. Garison se nije oglasio povodom njene smrti.

Neutešna porodica oprostila se od Ešli koja je bila misica Plejboja za mesec mart 2011. godine.

- Volimo te. Nedostajaćeš nam. Leti visoko, sestrice, najlepši si anđeo u raju - napisala je njena sestra ispod zajedničkih fotografija.

Video: Užas u Holivudu: Poznati reper (20) izrešetan u svom krevetu

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA