≫ 

Drejk proslavio decu iz Afrike

Reper Drejk je postavio video snimak dece iz Afrike dok plešu i zahvaljujući tom potezu deca su primila donacije od nekoliko stotina hiljada dolara

  • 0
Drake, Drejk Foto: Instagram/masakakidsafricana, Profimedia/Alamy

Drejkov „Toosie Slide“ plesni izazov je doneo dosta radosti mnogima za vreme pandemije korona virusa i on ga je iskoristio da pomogne grupi afričke dece da postanu viralni sa svojim pokretima.

Naime, Masaka pleme koje se sastoji od siročadi iz Ugande koji imaju lude plesne pokrete i veštine su postavili svoju verziju „Slide“ izazova u petak popodne.

Kada je reper Drejk (33) postavio ovaj video snimak na svoj Instagram, internet je eksplodirao, kao i popularnost Masaka dece.

Suna Hasan osnivač organizacije koja se brine o toj deci je za strane medije rekla:

- Deca su želela da učestvuju u izazovu zato što vole ovu pesmu i nadali su se da će ih Drejk primetiti, iako je dug snimak – rekla je ona.

Deca su odmah postala popularna na Tik Toku, Tviteru i Instagramu , a onda ih je Drejk primetio i poslao poruku Suzan kako bi  je pitao da li sme da postavi video snimak dece na svoje društvene mreže.

Ona je pristala i ostalo je istorija.

Hasan je otkrila da su deca plakala od sreće i da su ceo sledeći dan proslavljali uz još vise plesa.

Masaka decu je na Instagramu odjednom zapratilo 120.000 pratilaca i primili su na hiljade dolara donacija iz celog sveta.

Pogledajte ceo video snimak plesa ove dece ispod teksta.

Video: Rijanin bivši dečko krije vanbračnog sina?

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA