≫ 

"Prvi dejt": Sindi Kraford objavila sliku staru 26 godina na kojoj je sa sadašnjim mužem

Jedna od najlepših žena sveta odgovorila je na izazov i oduševila milione fanova

  • 0
Sindi Kraford Sindi Kraford/Foto: Instagram/cindycrawford

Nekadašnji top model, Sindi Kraford (54), objavila je na Instagramu fotografiju iz 1994. godine, na kojoj je sa svojim današnjim suprugom Randeom Gerberom (57).

Njih dvoje su u srećnom braku 22 godine, a slika datira sa njihovog prvog zajedničkog putovanja, kada su bili još u vezi.

Sindi se očigledno prisetila dana kada su ona i biznismen započeli vezu i otišli na putovanje kao ljubavni par, pa ju je podelila sa svojim fanovima.

Sliku je objavila zbog izazova koji kruži društvenim mrežama, a zove se "first date challenge". Podrazumeva da objavite sliku sa prog sastanka ukoliko vas neko na to izazove.

- Naše prvo putovanje 1994. Mislim da se ova fotografija računa - napisala je Sindi u opisu svoje slike i raznežila skoro 5 miliona pratilaca.

Na njoj u cvetnom bikiniju izgleda savršeno i samo je podsetila na vreme kada je harala modnim pistama, bila jedna od najuspešnijih manekenki, te najpoželjnijih i najlepših žena sveta. Mnogima je i dan danas simbol prirodne lepote i ženstvenosti.

 
 
 
View this post on Instagram
Our first trip, 1994 ☀️ @stephaniejcoffey put me up me to the #firstdatechallenge... I think this counts!A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Sindi je ovo drugi brak, budući da je pre Randea bila u četvorogodišnjem braku sa Ričardom Girom.

Sa biznismenom je u braku od 1998. godine, a imaju dvoje dece, sina Preslija i ćerku Kaju. Kenuli su stopama svojih roditelja, pa su već poznati, s obzirom na to da se oboje bave modelingom, a za Kaju kažu da je preslikana majka.

Zbog pandemije korona virusa, cela porodica je trenutno u izolaciji u Los Anđelesu.

Video: One su postale poznate samo zbog svojih seksi delova tela

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA