≫ 

Gde je i zašto je nestala Karmen Elektra, seks simbol 90-ih i 2000-ih

Američke seks-bombe skoro i da nema više u javnosti

  • 1
Karmen Elektra, Carmen Electra Karmen Elektra Foto: Profimedia/LFI/Avalon.red / Avalon Editorial

Ako ste kojim slučajem pratili svetsku javnu scenu, nema šanse a da niste zapazili Taru Patrik, čije je umetničko ime Karmen Elektra. Američka lepotica skrenula je pažnju na sebe kada je već davne 1993. godine izdala album pod nazivom "Karmen Elektra".

Od tog trenutka popularnoste Elektre počela je vrtoglavo da raste. Njene pesme uglavnom su završavale u top 25 američkih muzičkih listi.

Veliku zahvalnost Karmen svakako duguje slavnom muzičaru Prinsu, s kojim je blisko sarađivala i sa kojim je čak bila kratko u vezi.

Elektra je uvek isticala da je Prins imao veliki uticaj na nju i da je bio genije:

Osim muzike, Karmen je prodrla i u druge sfere šoubiznisa. Mnogi je pamte po ulozi u seriji "Čuvari plaže", a svojim seksepilom bacala je mnoge muškarce u trans.

Reputaciju seks simbola Elektra je i te kako unovčila. Osim što je glumila u brojnim filmovima, slikala se i raznorazne muške časopise, između ostalog i za "Plejboj".

Karmen je bila slaba na "loše momke". Bila je u braku sa košarkaškom zvezdom Denisom Rodmanom, i to samo godinu dana. Čuvenog "Crva" zamenila je još jednim "lošim momkom", a u pitanju je muzičar Dejv Navaro.

Međutim, Elektrin brak za rokerom trajao je četiri godine.

Kako su godine prolazile, slava Karmen je počela da opada. Retko kada možemo da je vidimo u nekom filmu ili seriji.

Zašto je nema više toliko u javnosti kao nekada, najverovatnije leži u činjenici što se okrenula drugim stvarima koje nemaju veze sa muzikom i kinematografijom.

Naime, Karmen je pokrenula svoju sopstvenu kolekciju donjeg veša, kupaćih kostima, kao kolekciju proizvoda za negu lepote.

Karmen je nedavno proslavila 48. rođendan, a više o njenom životu možete pročitati na ovom linku.

Video: Ovakva guza u karantinu: Ruska plivačica u bikiniju održava formu tokom izolacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA