≫ 

"A onda sam počela da se gušim": Hale Beri ispričala kako joj je Pirs Brosnan spasio život

- Spasio mi je život i uvek će mi biti jedan od najdražih osoba na ovom svetu - rekla je glumica

  • 3
Pierce Brosnan, Pirs Brosnan, Halle Berry, Hale Beri Hale i Pirs, Foto: Profimedia/United Archives/Impress / United Archives

Američka glumica Hale Beri  (53) javila se iz svog doma putem video poziva u emisiju Džimija Falona i otkrila jednu zanimljovost koja se desila tokom snimanja "Umri drugi dan" i kako joj je kolega Pirs Brosnan (66) spasio život.

Naime, lepa glumica je pre 18 godina bila je Bondova devojka i na setu sarađivala sa omiljenim tajnim agentom Bondom.

Tokom snimanja filma o najpoznatijem tajnom agentu, Džejmsu Bondu, "Umri drugi dan",  ovaj dvojac je snimao "vruće" scene, a Hali je počela da se guši jer joj je zapala smokva.

Hali je otkrila kako je izgledala ta nimalo naivna situacija, a Bronsan je čak morao da reaguje i pomogne svojoj koleginici.

- Trebalo je da budem seksi i da zavodljivo grickam smokvu, a onda sam odjednom počela da se gušim. Pirs je morao da brzo ustane i uradi mi Hajmlihov zahvat (prva pomoć kod gušenja). Džejms Bond zna kako  da uradi taj zahvat! Spasio mi je život i uvek će mi biti jedna od najdražih osoba na svetu - rekla je glumica.

Podsetimo, tamnoputa lepotica je u jednom intervjuu otkrila i da je imala problema tokom snimanja kada ju je režiser ovog čuvenog ostvarenja, kritikovao i reko da nije dovoljno seksi.

Naime, problem je nastao u jednoj od legendarnih ili kultnih scena, kada je lepa Hale trebala da u bikiniju izlazi iz vode, a to se režiseru nije učilo dovoljno seksi.

- More je bilo ledeno, i morala sam nekoliko puta da ulazim i izlazim, dok mi je Li dovikivao sa plaže i urlao da budem seksepilnija. U jednom trenutku sam se iznervirala i počela da vičem na njega, rekla sam mu da je to najseksepilnije što umem i da će mi biti potreban novi kuk, ako budem nastavila ovako - ispričala je glumica.

Video: Prodaje se čuveni Bondov Aston Martin: Cena - prava sitnica

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hogar

    24. april 2020 | 08:12

    Hali i da stavi vrecu za djubre..... seksi je do bola.... sto ja nisam bio Bond... Djems Bond

  • RODJAK

    24. april 2020 | 08:50

    PA ON JE 007 SVE ZNA ZATO TE I SPASIO 🔫🔫🔫

  • seljo

    24. april 2020 | 03:19

    zasto ste toliko tvrdoglavi .hale su na sajmu.njeno ime se cita i izgovara HALI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA