≫ 

Emili se napila, pa se u providnom vešu snimala u ogledalu: Ruka joj je zamalo otišla predaleko

Manekenka poreklom iz Poljske je na Instagram storiju otkrila da se napila od vina, nakon što je izbacila video snimak u donjem vešu

  • 0
Emili Ratajkovski Emili Ratajkovski, Foto: Instagram/emrata

Američka manekenka Emili Ratajkovski (28) se napila od vina, a onda pokazala svoje zategnuto telo u seksi donjem vešu.

Emili je ekspert u pravljenju selfija u ogledalu. Ona je to i dokazala kada je pozirala za svoj Instagram stori u donjem vešu u sredu uveče.

28-godišnja lepotica je u opisu video snimka napisala da je bila pijana od vina, dok je svoj seksi veš i telo pokazivala svojim pratiocima na Instagramu kojih ima 26 miliona.

Ona je obukla skupoceni svileni ogrtač ispod kog je nosila samo čipkane gaćice i brushalter. Detalji donjeg veša su bili u zlatnoj boji, dok je svila bila u boji mesa.

Prethodno je postavila selfi iz kupatila gde je nazdravila sa svojim pratiocima, a onda je pozirala u vrelim pozama.

"Pijanu" Emili pogledajte u galeriji u nastavku, kao i nekoliko njenih najprovokativnijih fotografija:

Ona je slobodno vreme koje je provodila kod kuće za vreme karantina iskoristila da svoj brend pod nazivom "Inamorata" izreklamira na društvenim mrežama.

Inače, iako živi u Njujorku sa svojim suprugom, lepa brineta sada provodi vreme u Los Anđelesu kako bi se sklonila od epicentra pandemije korona virusa u SAD-u.

Centar za kontrolu bolesti i prevenciju SAD-a je savetovao rezidentima Njujorka, Nju Džerzija i Konektikata da odlete dalje od Njujorka ako su u mogućnosti.

Emili se za producenta Sebastijana udala u februaru 2018. godine. Ona se iznenada tajno venčala u opštini u Njujorku, a tom prilikom je nosila Zarine pantalone i sako od 200 dolara.

Video: Pokušala sam sa 2 doktora: Hajdli Klum ima groznicu, nije uspela da se testira na koronu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA