≫ 

Prelepa glumica skinula skupocene haljine i otišla u Tel Aviv da pomaže obolelima od korone

Izraelska lepotica se našalila kako je niko ne prepoznaje, jer joj se vide samo oči

  • 1
Moran Atias Moran Atias/Foto: Profimedia/Image Press Agency/Avalon.red / Pacific coast news

Izraelska glumica i manekenka Moran Atias (39) vratila se pre mesec i po dana u svoju rodnu zemlju iz Los Anđelesa, kako bi tokom pandemije korona virusa bila bliže porodici.

Lepa glumica jedna je od volonterki koja je ponudila svoju pomoć u borbi brotiv korona virusa u bolnici "Ichiluv" u Tel Avivu, objavio je N12.

Moran, koja je ostvarila svoj prvi internacionalni uspeh u Italiji, gde je bila popularna televizijska voditeljka i glumica, rekla je da je odučila da se prijavi za volontiranje nakon što je videla broj umrlih u Italiji.

Početkom marta vratila se iz Los Anđelesa u Izrael kako bi u ovom teškom periodu bila blizu svojih najbližih.

Manekenka je simljena kako menja posteljinu i donosi vodu za pacijente dok nosi masku i zaštito odelo kako bi se sprečilo širenje infekcije. Našalila se kako je niko ne prepoznaje, jer joj se vide samo oči.

Kao ambasador dobre volje za IsrAid, takođe je učestvovala i u humanitarnim akcijama u Haitiju nakon zemljotresa 2010. godine.

- Mislim da sam adekvatna za to da pružim ljudima priliku da vide da mogu volontirati. To je šansa da se fokusiraju na druge stvari, a ne samo na šta od garderobe imam na sebi - izjavila je manekenka.

Moran je stekla veliku slavu 2014. godine u seriji "Tiranin", a između ostalog krasila je i na naslovnicu časopisa "Maxim" i "Men's Health". 9. aprila proslavila je 39. rođendan. 

 
 
 
View this post on Instagram
Over three weeks now I had the PRIVILEGE to be a small part of a huge effort of the amazing medical team of ICILOV in Tel Aviv at the Corona ER department. I want to assure all of you that I’m keeping safe ( thank you for your concern) not that I’m only safe I feel so lucky to meet in person a team of devoted nurses, doctors, sanitary staff, cleaners, secretary and patients and their families. I don’t have any medical training so what I do is receive the patients, change sheets, organize paper work, take pressure, Bathroom needs and mostly I am there as the “clean hands” for the blood work and Corona test so the staff is protected . My favorite part is to talk and listen to the patients, hold their hands (with gloves) and communicate with their families as they are not allowed in the department . I am HONORED and happy to be there from day to day. I salute the medical universe all year long and especially NOW. 🙏🏾 Channel 12 came for a quick visit and this is their report. The media here is working non stop to provide information and hopefully keep everyone Safe and Calm. Stay safe I love you all and thank you for your messages of concern 🙏🏾🌎❤️ May we all stay connected now and for ever. I love you ICYLOV and all the team. See you tomorrow. @ichilovtlv @ulpan.shishiA post shared by Moran Atias (@moranatias) on

Video: Medicinske sestre iz Bergama: Najveći poraz je kad umre neko na respiratoru o kome brineš nedeljama

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA