Ekipa "Prijatelja" organizovala humanitarnu akciju: Doniraj 10 evra i druži se sa nama

Glumačka ekipa smatra da bi u ovoj situaciji svi trebalo da se pokažu kao pravi prijatelji i priključe se njihovoj akciji

  • 0
Friends, Prijatelji serija Glumačka ekipa serije "Prijatelji", Foto: Profimedia/Everett

Dobro poznata ekipa megapopularne serije "Prijatelji", odlučila je da se pridruži izazovu "All in Challenge" i prikupi novac koji će donirati za hranu koja je potrebna najugroženijima zbog pandemije korona virusa.

Glumačka ekipa pozvala je sve ljude da uplate koliko mogu, a donacije se kreću od 10 do 100 dolara.

U sklopu ovog izazova, svi oni koji budu uplatili novac učestvovaće u nagradnoj igri, a šest najsrećnijih fanova popularnih "Prijatelja" dobiće posebnu nagradu.

Dobro poznata glumačka postavka će ih nagraditi dolaskom u studio, gde će biti specijalni gosti na snimanju specijalne epizode "Prijatelja", a moći će i da razgovaraju sa glumcima i da saznaju sve tračeve i anegdote koje su se dogodile iza scene.

Osim druženja na setu, šestoro najsrećnijih biće u prilici i da sa Dženifer, Lisom, Kortni, Dejvidom, Metjuom i Metom popiju kafu u Central parku i malo bolje upoznaju svoje omiljene likove.

Ovu vest objavila je Dženifer Aniston na svom Instagram profilu i sigurno obradovala milione fanove širom sveta.

- Mi smo toliko uzbuđeni što smo se pridružili ovom izazovu kako bismo pomogli ljudima da ne budu gladni u ovo vreme i da ostanu zdravi. Zbog toga, pozivamo vas i vaše prijatelje da nam se pridružite - napisala je glumica.

 
 
 
View this post on Instagram
Hi guys 👋🏼 ❤️⠀ ⠀ We’re so excited to join the ALL IN challenge to help keep people fed and healthy during this time. ⠀ ⠀ We’re inviting you and five of YOUR friends to join the six of us on Stage 24. Be our personal guests in the audience for the taping of our @HBOMAX reunion, as we reminisce about the show and celebrate all the fun we had 🥳 ... and get the whole Friends VIP experience on the Warner Bros. Studio Tour.⠀ ⠀ We hope this brings a little joy, and something to look forward to. Go to AllInChallenge.com to enter... and donate whatever you can - $10, $25 - every dollar counts. 100% of proceeds will go to @nokidhungry, @mealsonwheelsamerica and #AmericasFoodFund which benefits @feedingamerica and @wckitchen. ⠀ Can’t wait to meet and hug you guys when this is all over 🥰 Until then, keep Facetiming, calling, DMing, and texting your friends and family. We gotta stay connected 🙏🏼A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Podsetimo, snimanje specijalna epizoda serije "Prijatelji" koja je trebalo da okupi staru ekipu glumaca i koja je bila zakazana za kraj marta, odložena je zbog pandemije korona virusa.

Poznat je i novi datum snimanja, a počeće najranije u maju, saopštio je HBO.

Video: Oni uzimaju milionče po samo jednoj epizodi serije

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA