≫ 

Dečak (8) se požalio Henksu da ga deca ismevaju zbog korone: Sad o gestu slavnog glumca bruji svet

Tom Henks i njegova supruga su prve javne ličnosti koje su objavile da boluju od korone, a sada su poslali poklon obožavatelju koji ih je bodrio za vreme bolesti

  • 0
Tom Henks, Tom Hanks Tom Henks, Foto: LMK MEDIA LTD / Alamy / Alamy / Profimedia

Holivudski legendarni glumac Tom Henks (63) je jedan od prvih poznatih ličnosti koji je javnosti otkrio da je zaražen korona virusom.

Obožavatelje je redovno izveštavao o svom stanju, a na kraju se oporavio i sada se dobro oseća.

Nakon oporavka, on je poslao poklon jednom od svojih obožavatelja, u znak zahvalnosti što mu je poslao pismo podrške za vreme bolesti.

Reč je o osmogodišnjem dečaku iz Australije koji se zove Korona De Vris, zbog čega ga njegovi vršnjaci ismevaju. Kada je saznao da su Tom i njegova supruga Rita (63) zaraženi virusom, poslao im je pismo i poželeo brz oporavak.

Glumačkom paru se u istom pismu požalio da je etiketiran u školi zbog svog imena i da je veoma tužan.

- Volim svoje ime, ali u školi me nazivaju korona virusom. Jako sam tužan i ljut kada me ljudi tako nazivaju - napisao je dečak.

Henks ga se sada setio i poslao mu pisaću mašinu marke Korona i sada je on njemu napisao pismo.

- Mislim da će ti ova pisaća mašina odgovarati. Zbog tvog pisma moja žena i ja smo se osećali divno. Hvala ti što si tako dobar prijatelj. Prijatelji čine da se njihovi prijatelji osećaju dobro kada su na dnu. Video sam te na televiziji. Iako sam se vratio u Ameriku i sada sam potpuno zdrav, zbog tvog pisma se i dalje osećam bolje - napisao je Henks.

- Pitaj roditelje kako funkcioniše ova pisaća mašina pa mi napiši još jedno pismo - zaključio je glumac.

Podsetimo, pre više od mesec dana Henks je na Tviteru napisao da su se on i supruga na korona virus testirali u Australiji gde je radio na filmu, nakon što su osetili umor i bol s blagom temperaturom.

- Osećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove. Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na korona virus i utvrđeno je da smo pozitivni - napisao je Henks.

Glumački par sada je zdrav, ali i dalje svoje obožavatelje upozoravaju na opasnost virusa.

Video: Holivudski par i veliki prijatelji Srba oboleli od korone: Tom Henks i Rita Vilson u karantinu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA