≫ 

Instagram ih obožava! The Rock i njegova neodoljiva ćerkica se uz pesmu spremaju za spavanje

Njihovi snimci su jednostavno postali omiljeni i u rekordnom roku broje milionske preglede

  • 4
Dvejn Džonson, The Rock Dvejn Džonson sa ćerkicom/Printskrin: Instagram/therock

Slavni The Rock, odnosno glumac Dvejn Džonson (47) i njegova preslatka ćerkica Tija dvojac su koji Instagram jednostavno obožava.

Svaki njihov zajednički video rekordnom brzinom dostiže milione pregleda, a najnoviji je za samo dva sata pregledan skoro dva miliona puta.

Tata ovaj put sprema ćerkicu za spavanje, ali joj pre toga, po ko zna koji put, peva istu pesmicu za laku noć...

- I po 1927. put ću pevati "You're Welcome" bebi Tiji, kao deo našeg tata/ćerka negodovanja odlasku u krevet. Tome nema kraja. Ali, istina je da je provođenje silnog vremena kod kuće sa mojim mezimicama pravi blagoslov u ovom ludilu kroz koje svi prolazimo. I, čisto da se zna, ona i dalje ne zna da je njen otac ustvari "Maui" iz Moana - napisao je holivudski snagator.

I malena Tija se ubacuje u pevanje sa svojim preslatkim upadima i pogledom i osmehom koji jednostavno topi srca, a na samom kraju ipak pristaje da ide na spavanje, ali pod jednim uslovom - da slika tatu.

Kako izgleda kada slavni Dvejn svoju mezimicu sprema za spavanje i čime su ovaj put osvojili milione korisnika Instagrama, pogledajte u nastavku.

Sigurni smo da ni vi nećete moći da im odolite!

Slavnog Dvejna na Instagramu prati 180 miliona fanova, a uz tatu je i njegova mlađa ćerka postala prava zvezda i miljenica ove društvene platforme.

Video: Da li je ovo najpovećeniji tata na svetu: Ćerka ga jednostavno obožava

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA