≫ 

Seks skandali su ga gotovo koštali karijere, a za oko je zapao čak i Džej Lo

Nije mu pomogla titula "kubanskog Breda Pita" da bi supeo u Holivudu

  • 3
Vilijam Levi Vilijem Levi, Foto: Tanjug/AP

Glumac Vilijam Levi (39) se proslavio ulogama u latinoameričkim telenovelama, ali od njegove velike slave danas nije ostalo skoro ništa.

Vilijam je kroz svoje uloge istakao svoj seksi izgled zahvaljujući kojem je osvojio simpatije žena širom sveta, a mnoge ga ni danas nisu zaboravile. Nije mogla da mu odoli ni slavna Džej Lo, pa se 2011. godine pojavio u njenom spotu za pesmu "I'm into you" u kom je nije ispuštao iz strastvenog zagrljaja.

Njegova najzapaženija uloga, zahvaljujući kojoj je postao najtraženiji glumac telenovela, bila je u seriji "Oprezno s anđelom" u kojoj je igrao glavnu mušku ulogu, Huana Migela.

Međutim, nakon toga je njegova karijera krenula silaznom putanjom i to sve zbog njegove velike želje da se probije u Holivudu, zbog čega je redom odbijao angažmane u telenovelama. Njegove želje i planovi se nisu ostvarili, a spletom okolnosti je ubrzo doživeo i finansijski krah.

Iako je zbog kombinacije porekla i izgleda dobio nadimak "kubanski Bred Pit", to mu nije pomoglo da dobije i neku značajniju ulogu, već one sporedne koje mu nisu donele velike honorare. Morao je da se odrekne luksuznih automobila koje je posedovao, a 2016. godine zaplenjena mu je kuća zbog navodnog duga u iznosu od  vrtoglavih milion dolara.

- Stvar je u tome što se razbacivao novcem na početku karijere. Proslavio se u Meksiku, a onda je došao u Majami gde je odbijao uloge, nije želeo da glumi u telenovelama. Želeo je u holivudske filmove i sramio se glume u serijama, smatrao ih je mrljom u karijeri - rekao je jednom prilikom izvor blizak glumcu.

Vilijam je sada uspeo da reši deo finansijskih problema, ali i dalje nema želju da se vrati telenovalama, a mnogi komentarišu da će biti primoran na taj potez.

Iako mu u profesionalnoj karijeri više ne ide najbolje, u privatnom je životu imao više sreće nego pameti. Već 17 godina je u braku s glumicom Elizabetom Gutjerez, poznatoj po glavnoj ulozi u seriji "Analija. Iako Elizabeta važi za jednu najatraktivnijih gumica, to ga nije sprečavalo da šara kada god mu se ukaže prilika.

Često su ga povezivali sa koleginicama, a pričalo se da se Džej Lo zbog njega razvela od Marka Entonija. Najveća afera mu je bila s glumicom Žaklin Brakamontes kojoj se čak zaklinjao da će ostaviti suprugu. Ona je o svemu javno progovorila u svom romanu i priznala da je vezu s Vilijamom raskinula tek kada je saznala da on i supruga čekaju drugo dete, dok je on njene navode demantovao.

Novi problemi pojavili su se nakon što je protiv njega podignuta optužnica da je namamio maloletnicu u sobu jednog hotela pa ju prisilio na seksualni odnos. Optužnica je kasnije povučena, ali Vilijam nikada nije porekao da je spavao s dotičnom devojkom, već je izjavio kako ga je lagala koliko godina ima.

Tu nije bio kraj skandalima u njegovom životu jer je uskoro u novine dospela prepiska dopisivanja mis Meksika Himene Navarete, još jedne od navodnih njegovih ljubavnica u nizu.

Na kraju, supruga mu je sve oprostila i odlučila da ostane s njim,  jer se on navodno u potpunosti promenio i posvetio zajedničkom odgajanju njihove ćerke i sina.

Video: Džej Lo zamešala u uskoj haljini: Posle 12 sekundi desio se preokret i svi su ludi za ovim snimkom!

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA