Supruzi Džona Ledženda poručili da je kockasta: Svima je zapušila usta jednom objavom

Krisi Tajgen odgovorila je na zlobne komentare "da je kockasta"

  • 2
Krisi Tajgen, Džon Legend Krisi Tajgen i Džon Ledžend, Foto: Tanjug/AP

Bivša manekenka Krisi Tajgen (34) se tokom izolacije zbog korona virusa susrela s kritikama na račun izgleda svog tela na koje nije želela da ostane dužna, pa uputila oštar odgovor.

Supruga muzičara Džona Ledženda odlučila je da se obračuna sa onima koji su joj poručili da "izgleda kao kvadrat", pa im je na Tvteru uputila da su ona i njen suprug srećni.

- Svi su navikli na obline poboljšane hirurškim putem i napravljene operacijama. Ja ovako oduvek izgledam i dopustite da vam kažem, to mi se lepo isplatilo na više načina - napisala je Krisi.

- Zamislite da se jednog dana pojavim s bokovima i guzom. Ooooo, vi bi se i tada razljutili. Ja sam srećna, Džon je srećan, svi smo srećni i dobro smo - dodala je brineta.

Poplava kritika je usledila nakon što je na Instagram storiju objavila snimak na kojem je odevena u crni kupaći kostim s dubokim dekolteom.

Krisi se trenutno nalazi u kućnoj izolaciji s četiri godine starijim Džonom i njihovo dvoje dece, ćerkom Lunom i sinom Majlsom.

Video: Krisi Tajgen: Moj suprug i ja maštamo o grupnom seksu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA