≫ 

Oni važe za najseksi poznati par! Kad vidite njihove fotke sa plaže - sve će vam biti jasno

Kris Hemsvort i Elsa Pataki svojim golišavim telima napravili su potpnu pometnju

  • 5
Chris Hemsworth, Elsa Pataky, Kris Hemsvort, Elsa Pataki Kris Hemsvort, Elsa Pataki, Foto: Profimedia/KIGU, MIEM / Backgrid Australia

Australijski glumac Kris Hemsvort (36) i njegova supruga Elsa Pataki (43) uslikani su kako se zabavljaju sa decom na privatnoj plaži u Bajron Beju, koja je u blizini njihove vile u Australiji.

Dok traje pandemija korona virusa, glumački par podučava decu kod kuće, te svakodnevno obnavljaju gradivo s ćerkom Indijom Rouz (7) i blizancima Tristanom i Sašom (6), ali su ovog puta rešili da se opuste.

Kris i Elsa su tokom prošlog vikenda uživali na izolovanoj australijskoj plaži, a paparaci su javnost počatili fotografijama slavnog para, o kojima se priča.

Kris  je bio u šortsu, ali bez majice, pa je pokazao svoje isklesano telo za kojim žene širom sveta uzdišu. On je svojevremeno proglašen i za najseksi muškarca na svetu, a nije ni čudno zbog čega.

Manekenka je ovom prilikom oduševila muškarce u jednodelnom kupaćem kostimu koji je istakao njenu vitku liniju, ali i guzu.

Kris je tokom boravka na plaži učio decu da surfuju, dok je njegova supruga sve posmatrala. Njih dvoje važe za jedan od najseksi poznatih parova.

Kris se ranije požalio kako je teško naterati decu da se koncentrišu na učenje kod kuće.

- To je veliki izazov za nas. Tri sata provedemo u pregovorima, a možda 20 minuta u stvarnom učenju - ispričao je.

Video: Fitnes par za sirotinju: Njih dvoje se polomiše da urade isto što su videli na netu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA