≫ 

Na granici bezobrazluka: Kardašijanka golišavom fotkom demantovala da je u trudna

Kortni Kardašijan je pozirala u crnom kupaćem kostimu i pokazala da joj je stomak ravan

  • 1
Kortni Kardašijan Kortni Kardašijan Foto: Profimedia/Backgrid USA

Rijaliti zvezda Kortni Kadrašijan (41) neko vreme nije objavljivala golišave fotografije, jer je upravo jedna od takvih prouzrokovala glasine da je četvrti put u drugom stanju.

Međutim, Kardašijanka je ovog puta nikad provokatvnijom fotografijom pokazala da nije trudna, već da ima izvajane trbušnjake. Ona pozira na boku, na ležaljci u crnom, minijaturnom bikiniju,  svima su za oko zapale i njene zanosne obline.

- Razvijajte se kako želite - napisala je Kortni ispod fotografije, a njena smlađa sesta Kloi nije odolela da joj ne uputi nekoliko poljubaca u komentarima.

Pratiocima Krdašijanke se dopala seksi fotografija i mnogi su komentarisali da izgleda dosta mlađe, nego što zapravo ima godina. Međutim, bilo je i onih koji su konstatovali da joj je pogled "prazan".

"Izgledaš slomljeno, hladno i kao da si spremna na osvetu", "Pitam se ko te fotografisao?", "Lepotica", "Tvoja figura je zadivljujuća", "Goriš", "Vidi se da uživaš u karantinu", pisali su joj ispod videa.

Podsećamo, Kortni je početkom aprila fotografijom u raskopčanoj haljini podstakla glaisne da je u drugom stanju. Najstarija sestra Kardašijan navodno je obnovila vezu s modelom Džounsom Bendžimom (26) s kojim je raskinula 2019.

Kortni s bivšim partnerom Skotom Disikom (36) ima troje dece, sinove Mejsona (10) i Rejna (5), kao i ćerku Penelope (7). Skot je trenutno u vezi 15 godina mlađom manekenkom Sofijom Riči, ćerkom muzičara Lajonela Ričija.

Kourtney Kardashian, Kortni Kardašijan Kortni Kardašijan, Foto: Instagram/kourtneykardash

Video: Džastin Biber peva na službi kod Kanjea Vesta

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA