Holivudska lepotica Džesika Alba i njena ćerka zaplesale u istom stajlingu i oborile sve sa nogu

Poznata glumica je zaplesala sa svojom 11-godišnjom ćerkom Honor i oduševila sve pratioce na Instagramu

  • 1
Dzesika Alba Džesika Alba sa ćerkom Printskrin: Instagram/jessicaalba

Holivudska glumica Džesika Alba (39) najviše uživa u majčinstvu, a nedavno je izbacila presladak video snimak u kom pleše sa svojom najstarijom ćerkom Honor (11) i u kom imaju isti stajling.

Holivudska miljenica i njena ćerka su postale pravi hit na društvenoj mreži Instagram, a svojom plesnom koreografijom su oborile sve obožavatelje sa nogu.

Džesika je zaplesala u svom dvorištu i pokazala da i dalje ima ono nešto zbog čega je godinama bila među sto najseksi žena sveta.

U prvom trenutku pratioci nisu znali sa kim to pleše i mislili su da joj je sestra, a kasnije je Džesika obelodanila da je njena ćerkica porasla i da je reč o Honor, na koju je veoma ponosna.

Takođe, Džesika se pridružila mnogim slavnim ličnostima koji smišljaju maštovite video snimke za popularnu aplikaciju "Tik Tok", pa je ovog puta igrala uz pesmu "Hustle&Flow", a ono što je najviše oduševilo fanove je to što su imale identičan stajling.

I Džesika i njena ćerka su nosile šešir na glavi, kupaći kostim, a preko široke košulje i izgledale su kao kaubojke.

"Izgledate kao sestre", "Ko je ko", "Bliznakinje", "Svaka čast za stajlin i inspiraciju", bili su samo neki od komentara ispod pomenute objave.

Džesika je od 2008. godine udata za producenta Keša Vorena (41), s kojim ima troje dece, čerke Honor (11), Hevn (8) i Hajsa (2), a porodica se za vreme karantina zbog pandemije korona virusa nalazi u izolaciji u svojoj vili u Los Anđelesu.

Vila s pogledom na okean je procenjena na 10 miliona dolara, a Džesika svakodnevno otkriva na društvenim mrežama koliko je bliska sa decom i koliko uživa u majčinstvu.

- To je najlepše iskustvo koje sam doživela - rekla je glumica o majčinstvu u jednom intervjuu

Ona je nedavno objavila i video zapis u kom je zaplesala i sa suprugom Kešom, a često objavljuje i video snimke u kojima govori o nezi kože i lepoti.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA