≫ 

Bizarni dekolte-show Hajdi Klum: Usledile su kritike i na račun haljine

- Da li je tvoja haljina kupljena sa ugrađenim grudima? - pitali su je obožavaoci u komentarima

  • 0
Heidi Klum, Hajdi Klum Hajdi Klum, Foto: Profimedia/Flight Photo Agency

Slavna nemačka manekenka Hajdi Klum (46) šokirala je svet na finalu jednog rijaliti šoua svojim dekolteom u minijaturnoj haljini.

Iako važi za jednu od nepogršivi, kada je moda u pitanju, izgleda da ovog puta nije bilo tako. Sudeći po komentarima njeno poslednje pojavljivanje mnogi nazivaju - modnim neukusom.

Hajdi se na finalu rijaliti šou programa pojavila u šljaštećoj mini halljini, koja je bila toliko uskog kroja da je jedva uspela da upakuje svoje grudi. Gornji deo kreacije, u prdelu dekoltea, izgledao je kao da će svakog trenutka da eksplodira.

S obzirom da je lepa nemačka manekenka u mini haljini pored svojih dugih nogu previše istakla i svoj dekolte, mnogima se njen izgled nije dopao.

"Da li si mogla više da istakneš grudi?", "Da li je tvoja haljina kupljena sa ugrađenim grudima?", "Sudiš o modi, a ovako si obučena", samo su neki od komentara nakon njenog pojavljivanja.

Osim Hajdi, u žiriju ove emisije našle su se Naomi Kembel, Nikol Riči, Kjara Feranji...

 Kako je izgledao dekolte lepe Hajdi koji je izazvao mnogo kritika pogledajte u galeriji, a pored ove fotografijie pogledajte još neka izdanja njenog bujnog poprsja, koja su privukla javnost.

Video: Gole grudi slavne manekenke samo što nisu ispale

(N.L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA