Kijanu Rivs u tajnosti zaprosio devojku Aleksandru Grant?

Glumac je navodno zaprosio Aleksandru u tajnosti, za njen rođendan

  • 11
Keanu Reeves sa devojkom

Aleksandra Grant i Kijanu Rivs; Foto: Guliver/Emma McIntyre/Getty Images for LACMA

Holivudski miljenik i večiti neženja Kijanu Rivs (55) će napokon oženiti svoju novu devojku, umetnicu Aleksandru Grant (46), tvrde strani mediji.

Kanadski glumac je svoju devojku otkrio javnosti prvi put prošle godine na događaju "LACMA Art+Film", a ona je odmah iskritikovana od strane publike.

Naime, Aleksandru su svi kritikovali zbog njenog izgleda i sede kose koju ne želi da farba, pa su je upoređivali i sa glumicom Helen Miren, kao i sa Kijanovom majkom.

Kijanu nikada nije slušao tuđe mišljenje i posebno je oduševljen svojom devojkom, bez obzira na loše komentare, pa sada američki mediji tvrde da ju je zaprosio u tajnosti i da već planiraju venčanje.

Izvor blizak paru je otkrio u jednom intervjuu da je Aleksandra već podelila lepe vesti sa prijateljima i to na žurci koju je organizovala glumica Gvinet Paltrou, na kojoj su prisustvovale i druge holivudske zvezde kao što su Demi Mur, Rejčel Zoi i Kejt Hadson.

Kijanu je navodno Aleksandru zaprosio za njen rođendan u njegovoj vili u Holivudu. Njegov omiljeni kuvar im je pripremio večeru kada je Kijanu kleknuo i upitao je čuveno pitanje. Ona je pristala i u početku je krila srećne vesti. Nakon nekog vremena nije više mogla da ćuti i pohvalila se najbližim prijateljima.

- Svima je ponosno pokazala prsten - otkrio je izvor blizak umetnici.

Kijanu Rivs, Aleksandra Grant

Aleksandra Grant i Kijanu Rivs; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Kijanu i Aleksandra planiraju skromnu svadbu na Havajima, a žele da pozovu samo nekoliko gostiju. Nedavno se Aleksandra našalila na račun svog izgleda i rekla:

- Ja sam visoka žena s belom kosom. Da sam htela da se uklopim u neke stereotipe poput Kim Kardašijan, operacijom bih skratila noge - našalila se Grant.

Zatim je otkrila zbog čega ne farba kosu:

Ja sam osedela pre vremena, još u ranim 20-ima, jer sam farbala kosu svakom bojom koju sam našla, sve dok više nisam postala intolerantna na toksičnost iz njih. U 30-im sam pustila kosu da postane "plava". Volim i poštujem to što svaka žena može da izabere kako će izgledati u kojoj god dobi života. Ako žene stradaju od nametnutih standarda lepote, hajde da razgovaramo o tim standardima - zaključila je glumica.

Video: Šta se stvarno desilo između Pamele Anderson i njenog mladog fudbalera?

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA