≫ 

Špaga u štiklama Nikol Šerzinger (42): "Uobičajeno karantinsko čišćenje i kuvanje"

Razgibana seksi pevačica je ponovo napravila špagu - kao od šale

  • 10
Nikol Šerzinger Nikol Šerzinger/Foto: Instagram/nicolescherzinger

Nikol Šerzinger nikako ne silazi sa trona jedne od najlepših i najzgodnijih žena, a još kada pokaže koliko je razgibana, nemoguće je ostati imun i ne biti zadivljen.

Članica grupe "Pussycat Dolls" koja se nedavno ponovo okupila i počela da žari i pali scenom kao nekada, na Instagramu je objavila sliku na kojoj je napravila špagu u štiklama i sa briskom u ruci, obučena scenski i uz zavodljivo namigivanje.

- Uobičajeno karantinsko čišćenje i kuvanje - napisala je Nikol.

Ovo nije prvi put da je lepa Havajka napravila špagu, s obzirom da tokom izolacije u vreme pandemije korona virusa podstiče ljude na vežbanje i zdrav život, a često ovaj osnovni gimnastički pokret izvodi i na sceni tokom koncerata.

Tokom izolacije najčešće vežba sa svojim dečkom, sedam godina mlađim ragbi igračem Tomom Evansom, sa kojim je vezu započela krajem prošle godine.

Slike razgibane Nikol Šerzinger (špagu u "domaćinskom" izdanju pogledajte na kraju galerije):

Godine treniranja njeno telo su učinile maksimalno istesanim te nema apsolutno nijednu manu, a neke od zahtevnih vežbi i mnogima nedostižnih izvodi sa neverovatnom lakoćom.

Svaka objava lepe Nikol izazove divljenje ne samo muškaraca, već i žena, a s obzirom na to da će u junu napuniti 42 godine, jasno je da nema koja 20-godišnjakinja koja joj ne bi pozavidela na ovakvoj liniji.

Video: Nikol Šerzinger u vrelim akrobacijama: Njena špaga tera muškarce da zaneme

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA