≫ 

Zvezda "Prijatelja" u zapuštenom izdanju: Raščupan, neobrijan i sa viškom kilograma

Slavni glumac iz serije "Prijatelji" uslikan nakon šest meseci u prilično zapuštenom izdanju

  • 4
Metju Peri, Čendler Bing Metju Peri kojeg smo svi obožavali/Printskrin: Youtube/TV royal

Legendarni glumac Metju Peri (50), koji u jednoj od najpopularnijih serija na svetu "Prijatelji" tumači ulogu Čendlera Binga, koji nas je osvojio humorom i šarmom, više ne liči na sebe i izgleda veoma neuredno.

Naime, Metju je prvi put posle šest meseci uslikan dok je išao u nabavku namirnica u veoma neurednom i zastrašujućem izdanju.

Prošetao je u širokoj majici, preko koje je obukao kariranu košulju, dok je fanove najviše zabrinuo izgled njegovog lica i tela. Imao je dugu, raščupanu kosu, natečeno lice i izgubljen pogled, a ono što je ljude najviše iznenadilo jeste njegova kilaža.

Metju izgleda kao da se tokom karantina ugojio najmanje 15 kilograma, a to nije prvi put da je viđen u lošem izdanju.

Vodio je turbulentan život koji je ostavio traga na njemu. On nikada nije skrivao da se borio s depresijom i zavisnošću, a pre dve godine završio je u bolnici zbog rupture creva. Priznao je da je više puta tokom karijere bio na lečenju od alkoholizma.

Matthew Perry, Metju Peri Metju Peri nešto ranije/Foto: Profimedia/MEGA/The Mega Agency

On je svoje poslovne planove morao da stavi na čekanje zbog pandemije korona virusa, i to baš u vreme kada obožavatelji s nestrpljenjem čekaju nove, specijalne epizode svoje omiljene serije "Prijatelji".

Snimanje je trebalo da počne u martu ove godine, ali je zbog pandemije virusa odložen do daljnjeg, a glumci će za taj specijal dobiti honorare u iznosu od 2,5 do 3 miliona dolara.

Metju je ove godine napravio profil na Instagramu, gde je i objavio da će se uskoro snimati specijal serije. Na ovoj društvenoj platformi već ima 6,7 miliona pratilaca.

Najnoviju fotografiju neurednog Metjua koji je prvi put uslikan nakon dužeg vremena, i to nakon boravka u karantinu, koja je zgrozila njegove fanove, možete pogledati OVDE.

Video: Bitka se nastavlja na svim frontovima: Kraljevska jabuka razdora između Dženifer i Anđeline

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    1. maj 2020 | 14:43

    Kad sam bio klinac i gledao prijatalje vio sam odusevljen sa dzojiem kako je glumio i bio smesan, pre neki mesec krebuo da gledam ispocetka epizode o onda ukapiram kako je cendler ODUVAO ulogu, covek je neverovatno odigrao onog izgubljenog rastimanog sta vec cendlera, kakav talenat, odusevio sam se bio,

  • Ujka Zitko PFK

    1. maj 2020 | 14:30

    Alkohol i droga,najveci neprijatelj coveku.

  • It's OK

    2. maj 2020 | 19:04

    Pustite vise coveka na miru... Ne dira nikog...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA