≫ 

Seksi Emili priznala sa kakvim se problemima bori tokom boravka u karantinu

Popularna manekenka i influenserka prolazi kroz težak period tokom izolacije zbog pandemije korona virusa

  • 0
Emily Ratajkowski Emili Ratajkovski; Foto: Profimedia

Američka manekenka poreklom iz Poljske Emili Ratajkovski (28) otkriva da se u karantinu nalazi sa svojim suprugom, ali i da se trenutno bori sa raznim problemima koji je opsedaju.

Ova lepotica često objavljuje golišave fotografije i golica maštu svojim pratiocima, s sada otkriva da prolazi kroz pravu emocionalnu bitku.

Slavna manekenka je priznala da tokom samoizolacije prolazi kroz mentalne i emocionalne probleme, ali nije poznato da je ranije patila od depresije.

Ona se sa suprugom Sebastijanom Berom Mekklardom, s kojim je u braku već dve godine, nalazi u Los Anđelesu, gde su pobegli kada se pandemija korona virusa proširila u Njujorku.

Kaže da joj je veoma teško pada to što ne može da izađe iz kuće i da se trudi da sve vreme ostane fokusirana na posao.

- Teško mi pada izolacija i to je za mene više emocionalna i mentalna bitka, trudim se da ostanem pozitivna i okupiram se poslom - ispričala je Ratajkovski u jednom intervjuu za strane medije.

Dosta poslovnih intervjua obavlja putem aplikacije "Zoom" i kaže da je vreme izolacije iskoristila kako bi se više bavila socijalnim pravima.

- Jako su važna socijalna pitanja trenutno - zaključila je manekenka, a kasnije je otkrila da se nedavno u izolaciji i sama ošišala, jer nije više želela da izgleda "neuredno".

Slike vrele Emili Ratajkovski:

Video: Emili peca u tangama: Izbaci velike grudi i ulovi ribu od 100 kg

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA