Konačno potvrdili vezu: Betmen i Bondova devojka objavili prvi zajednički selfi

Glumica je objavila niz fotografija na svom Instagram profilu, a među njima i jednu sa novim dečkom, glumcem Benom Aflekom

  • 3
Ben Aflek Ben Aflek/Foto: Profimedia

Kubansko-španska glumica Ana de Armas proslavila je svoj 32. rođendan u društvu svog momka, holivudskog šmekera Bena Afleka (47).

Novopečeni par je rođendan proslavio na jednom imanju u pustinji, a Ana je i zvanično objavila da su zajedno, tako što je postavila zajedničku fotografiju sa proslave rođendana.

Naime, holivudski paparaci ih već nedeljama jure po Los Anđelesu i uslikali su ih više puta, čak i dok su se ljubili, a sada je i zvanično stigla potvrda o njihovoj vezi, iako se već mesecima zna da su zajedno.

Glumica je objavila niz fotografija gde se vidi ona, torta, pinjata, imanje na kom su boravili, ali i muškarac u čijem zagrljaju uživa.

Na svom profilu se zahvalila svima na lepim željama i čestitkama i napisala:

- Hvala svima na divnim željama i ljubavi! Za još jednu predivnu godinu - stoji u opisu fotografija.

Aflek i Armas su se upoznali na snimanju erotskog trilera "Deep Water", u kom tumače par i odmah su se zbližili. Ne kriju koliko su zaljubljeni, a pre pandemije korona virusa, su otišli na romantično putovanje u njenu rodnu Kubu, a posetili su i Kostariku.

Slike Bena Afleka i njegove zgodne devojke Ane (tu je i prvi zajednički selfi):

Oskarovac je toliko očaran svojom novom devojkom i želeo je da je upozna sa svojom decom, ali ga je bivša supruga Dženifer Garner zamolila da još sačeka.

Dženifer i Ben su bili u braku 13 godina, od 2005. do 2018. godine, i imaju troje dece. ćerke Vajolet (14) i Serafinu (11), kao i sina Semjuela (8).

Video: Najbolja bivša žena: Afleka iz kandži alkohola spasava Dženifer Garner

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zora

    1. maj 2020 | 17:34

    Poljubac sa rukama u djepvima, faca kao da ide na streljanje, nema nista od te veze. Sto se papuca ove cure tice kupila bi iste ako mi da adresu I TO ROZE.

  • Taj

    1. maj 2020 | 19:14

    Nekada su bondove devojke izgledale neverovatno.

  • fan

    2. maj 2020 | 00:06

    Ovu devojku znam kao Carolinu iz serije El Internado

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA