≫ 

Sve njegove lepotice: Holivudski zavodnik Šon Pen osvojio je srca najseksi žena sveta

Glumac se zabavljao sa najatraktivnijim damama iz sveta šoubiznisa, među kojima su Madona, Skarlet Johanson, Šarliz Teron i druge

  • 3
Šon Pen Foto: Profimedia/AFP, Tanjug/AP, Instagram/madonna

Legendarni američki glumac i producent Šon Pen (59) nema puno poroka, ali ima samo jednu slabu tačku, a to su lepe i zgodne žene.

Holivudski glumac se zabavljao sa mnogim poznatim i zgodnim damama, a evo koje veze su se najviše izdvojile u stranim medijima.

Šon je prvo bio veren sa koleginicom Elizabet Mekgovern 1984. godine, ali ona je ubrzo raskinula veridbu i svako je krenuo svojim putem, a o razlozima raskida se malo znalo.

Nedugo nakon raskida veridbe, Šon se zaljubio u "kraljicu popa" Madonu i venčali su se već naredne 1985. godine. Brak je trajao samo četiri godine, ali nisu ostali u dobrim odnosima. Glumac je te godine uhapšen zbog lude vožnje, a kružili su tračevi da je Pen vršio nasilje u porodici i da je to bio glavni razlog razvoda od poznate pevačice.

Nakon toga je navodno bio u vezi i s pevačicom Džuel 1995. godine, a glasine o njihovoj vezi su krenule kada je režirao njen spot za pesmu "Were Meant For Me".

Devedesetih godina je bio u vezi i sa glumicom Robin Rajt, s kojom se kasnije i venčao, a brak je potrajao skoro 14 godina. Oni su se venčali 1996. godine, a razveli 2010. nakon brojnih raskida i pokušaja da spasu brak.

Pen je bio i u kratkoj vezi sa supermodelom Petrom Nemcovom 2008. godine u pauzi braka sa Robin, a romansu su obnovili 2012. godine. On je tokom svakog razdvajanja od supruge imao kratku aferu, za koju su svi znali.

Utehu nakon razvoda potražio je u zagrljaju manekenke Džesike Vajt u kratkoj romansi, koja nije bila previše eksponirana.

Šon Pen, Sean Penn Šon Pen/Foto: Tanjug/AP

Holivudski fotoreporteri su ga jednom prilikom uslikali kako se ljubi s koleginicom Natali Portman u jednom hotelu, ali oni su se pravili da se ništa između njih nije dogodilo i na taj trenutak su već svi zaboravili.

Skarlet Johanson se nakon razvoda od glumca Rajana Rejnoldsa našla u zagrljaju 24 godine starijeg kolege, ali njihova avantura je kratko potrajala.

Nakon Scarlet, Šon je bio u vezi Šenon Kostelo, 26-godišnjom PR menadžerkom, s kojom je ubrzo i raskinuo, a ljubav sa mlađim devojkama mu nije bila strana

Na glumčevom spisku se našla i čuvena Šrliz Teron, za koju je pričao da je ljubav njegovog života, ali je ona raskinula vezu nakon dve godine iz, kako je rekla, brojnih razloga, a mnogi su sumnjali na njegovu neveru. Šarliz je kasnije otkrila da nije bilo senzacionalističkih razloga za raskid, već da ta veza jednostavno nije uspela.

Pogledajte sve fotografije Penovih seksi žena:

Video: Probajte da se ne istopite: Supruga holivudskog zavodnika održala emotivan govor, on se rasplakao

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    2. maj 2020 | 16:17

    Faca i odlican glumac.

  • Sremcica

    2. maj 2020 | 17:04

    Meni je uvek bio mnooogooo antipatican lik ne znam zasto.Al ko mene sta pita kad su tolike macke pale na njega.Svaka cast SONEEE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA