≫ 

Maksimalno opušteno izdanje seksi Albanke: Fanovima se posebno svideo natpis na majici

Pevačica oduševila svojim stajlingom u karantinu, a ono što je otkrila mami uzdahe svim muškarcima

  • 9
Rita Ora Rita Ora/Foto: Profimedia/ Backgrid UK

Engleska pevačica albanskog porekla Rita Ora (29) vreme u karantinu tokom pandemije korona virusa provodi na svom seoskom imanju Kotsvolds, koje se nalazi 150 kilometara od Londona.

Najpopularnija Albanka je svakog dana objavljivala fotografije iz izolacije i pokazala kako izgleda kada nije u sređenom, već u ležernom izdanju, a ono što ih je posebno oduševilo je njena figura.

Naime, Rita se fotografisala na jednom brdu, dok je iza nje bilo zelenilo i magični zalazak sunca, kako je napisala - pre kiše, a ona je spontano pozirala i otkrila nešto što je zagolicalo maštu muškarcima.

Pevačica je na sebi nosila žutu trenerku sa crtežima, crveno-belu široku majicu i crne naočare, kao i crne patike, a fanovima se posebno svideo natpis na majici "Good news about sex".

Postavila je album od tri slične fotografije, na kojima nema nameštene poze, a ono što je na prvoj zaintrigiralo njene pratioce na Instagramu jeste njen zategnut stomak, koji je ponosno pokazala tako što je podigla majicu. Na rukama je imala plavi lak za nokte i dosta nakita, a na nogama plave čarape.

Rita na Instagramu ima zavidnih 16,2 miliona pratilaca, dok je na ovoj objavi prikupila preko 276.000 lajkova.

Ora je poslednjih nekoliko dana objavljivala dosta fotografija iz karantina, a među njima su se našle i seksi fotografije u bikiniju.

Inače, pevačica je na to isto imanje pre ekspanzije pandemije korona virusa u Velikoj Britaniji povela nekoliko prijatelja i saradnika kako bi radili na njenom novom albumu, ali su se komšije naljutile jer su mislili da je organizovala žurku dok se zdravstveni radnici u svetu bore sa virusom i spašavaju ljudima živote.

- Komšije u Kotvoldsu su joj poručile da je ipak trebalo da poštuje pravila i ostane u Londonu - rekao je izvor blizak pevačici.

- Rita je stvarno ozbiljna u vezi sa samoizolacijom zbog pandemije korona virusa. Zbog toga nije otputovala kući - rekao je jedan od njenih prijatelja i dodao da nisu želeli da uznemire meštane.

Pevačica je na Instagramu objavila još nekoliko fotografija sa imanja uz hešteg #stayhome.

U galeriji pogledajte sve fotografije mlade pevačice koje je objavila za vreme karantina.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA