Holivudska glumica i Srbin Siniša uslikani sa tek rođenim sinom

Holivudska glumica i direktor glerije u Njujorku srpskog porekla dobili su sina 2. maja

  • 4
chloe sevigny, Kloi Sevinji, Siniša Mačković Foto: Profimedia

Holivudska glumica Kloi Sevinji (45) i njen partner srpskog porekla, koji je direktor galerije u Njujorku, Siniša Mačković su uslikani u prvoj šetnji sa sinom Vanjom S. Mačkovićem.

Kloi je svoje prvo dete dobila u 46. godini i oni su veoma srećni zbog prinove, a maleni Vanja je rođen sa 3,35 kilograma i dugačak je 53 centimetra.

Izgleda da je porodica uslikana pri odlasku iz bolnice jer je Siniša nosio kofer, a Kloi bolničku narukvicu oko ruke. U naručju je zaštitnički držala novorođenče, a oboje su na licu nosili zaštitnu masku, kao i gumene rukavice.

Kloi je rodila dečaka prirodnim putem prošle subote, a Siniša je bio s njom tokom porođaja, nakon što su se oboje testirali na korona virus.

Par je prvi put zajedno viđen u javnosti u avgustu 2019. godine, a kako su pisali američki mediji, upoznali su se dve godine ranije preko zajedničke prijateljice. Vest o Kloinoj trudnoći je objavljena je pre nekoliko meseci, a zbog stomaka glumica nije mogla dugo da je skriva.

Mačković je inače direktor male, ali uticajne galerije "Karma Art" u Njujorku. Tamo se mogu pronaći ela cenjenih umetnika poput Aleksa De Kortea, Henija Alftana i Vudija De Otela, čije se cene kreću od 10 do 200 hiljada američkih dolara, objavio je magazin "The Art Newspaper". I dok poslovno, ali i privatno sarađuje s brojnim poznatim imenima, detalje o sebi voli da drži što dalje od očiju javnosti.

Siniša se kad je bio mali sa roditeljima i starijom sestrom odselio u Australiju. Tamo je diplomirao grafički dizajn, a pre 10 godina je stigao u Njujork.

Chloe Sevigny, Kloi Sevinji, Siniša Mačković Siniša i glumica sa tek rođenim sinom/Foto: Profimedia/TheImageDirect.com/The Image Direct

Inače, Sevinji je nedavno istakla da je spremna za majčinstvo i da je Siniša divan partner. 

- Kad sam bila mlada, nisam mnogo razmišljala o tome, niti se previše brinula, ali se ispostavilo da nije lako zatrudneti ni održati trudnoću. Upravo zbog toga je ovo za mene u pravom smislu reči blagoslovljeno stanje. Za sada je sve dobro, a nadam se da će tako ostati do kraja. Papi, kako ponekad zovem Sinišu, i ja smo prilično opušteni i spremni za nove izazove - rekla je Kloi.

- Privlači nas mnogo istih stvari, a imamo i zdravu dozu različitih interesa. Upoznala nas je zajednička prijateljica koja mi je često govorila da obožava da s njim razgovara o umetnosti, da je drag i iskren, s mnogo stila. Na prvom susretu pre skoro dve godine smo samo gledali jedno u drugo. Ubrzo je naš odnos postao intenzivan i neopisivo sam srećna s njim. Siniša je divna osoba, dobar, pametan i veoma pažljiv - zaključila je Kloi.

Video: Kad jedan od najseksepilnijih mušaraca na svetu stane u odbranu voljene žene, to izgleda ovako

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA