≫ 

Denis Kvejd sa 39 godina mlađom verenicom: Isto obučeni, zgodna Laura sa maskom na licu

Glumac se sa atraktivnom Laurom verio posle pet meseci veze

  • 1
Dennis Quaid, Denis Kvejd

Denis Kvejd sa zgodnom verenicom/Foto: Guliver/ Terry Wyatt/Getty Images for YouTube

Holivudska zvezda Denis Kvejd (66) uhvaćen je prilikom posete prijateljima sa verenicom Laurom Savoj, koja je od njega mlađa 39 godina.

Njih dvoje snimljeni su kada su izlazili iz automobila sa punim rukama, a lepa Laura imala je na zaštitnu masku zbog pandemije korona virusa, za razliku od glumca.

Oboje su bili raspoloženi, a u posetu su poveli i svog psa. Takođe, oboje su bili jednako obučeni, u farmerkama i beloj majici, odnosno košulji.

Za vezu glumca i atraktivne plavuše saznalo se u junu 2018. godine, a mnogi su bili izenađeni razlikom u godinama i bili uvereni da njihova veza neće opstati. Međutim, ispostavilo se da nije tako.

Zajedno su se pojavljivali na javnim događajima, crvenim tepisima, na plaži, a zgodna Laura je u svakoj prilici pokazivala zgodno telo. Verili su se posle pet meseci veze. 

Pogledajte njihove slike:

Inače, Kvejd za sobom ima burnu prošlost, a dok je bio u braku sa glumicom Meg Rajan mnogi su ih smatrali najšarmantnijim parom Holivuda. Ispostavilo se da je glumac bio neveran tokom braka, što je bilo veoma bolno za Meg, pa nisu ostali zajedno.

Denis iza sebe ima tri braka i troje dece. Sa Meg ima sina Džeka, koji je krenuo stopama roditelja, sa Kimbeli ćerku Zoe i sina Tomasa, a jedna od žena bila mu je i glumica Pi Džej Sols.

Video: Hju se ofucao, a Elizabet blista: Bivša devojka holivudske zvezde u 52. godini izgleda kao zmaj!

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA