≫ 

Bivša direktorka "Voga" ismejala glumicu zbog dekoltea iz 2007. Usledio je Džesikin surovi odgovor

Džesika Simpson se oseće ismejano zbog kritika stajlinga sa Met Gale 2007. godine

  • 1
Džesika Simpson, Jessica Simpson Džesika Simpson, Foto: Instagram/jessicasimpson

Američka pevačica i glumica Džesika Simpson (39) se našla na udaru modne kritike zbog provokativnog izdanja s "Met Gale" održane pre 13 godina, gde se pojavila sa tadašnjim dečkom Džonom Majerom, zbog kog je godinama patila nakon raskida.

Legendarni modni događaj "Met Gala" koja se u organizaciji modnog časopisa “Vogue” odvija u njujorškom muzeju “Metropolitan” i koje okuplja neke od najpoznatijih svetski poznatih ličnosti, tradicionalno se svake godine održava prvog ponedeljka u maju, međutim to je ove godine bilo nemoguće zbog pandemije korona virusa koja hara svetom, a koja je posebno u Njujorku odnela puno života.

Zbog toga su se mnoge zvezde, novinari i stručnjaci prisetili nekih prošlih izdanja prestižnog događanja, a neki su se našli na udaru kritika i uvređeni.

Jedna od njih je pevačica Džesika Simpson čiju je kreaciju iz 2007. godine kritikovala modna novinarka i bivša kreativna direktorka “Vogue-a” Sali Singer i prozvala je da je svima poslužila grudi na tanjiru, dok je njen tadašnji dečko javno pipkao za stolom.

2007. godine Džesika se na "Met Gali" pojavila u uskoj i duboko dekoltiranoj haljini, s tadašnjim dečkom  muzičarem Džonom Majerom od kog se nije odvajala cele večeri, a upravo se tog momenta Sali prisetila u svom tesktu i napisala:

- Jedne godine je Džesika Simpson bila na "Met Gali" s Džonom Majerom. Nosila je haljinu Majkla Korsa, a grudi su joj zamalo ispale na crvenom tepihu. A onda, odjednom, na večeri je bilo, "hej, grudi Džesike Simpson su preko puta mene za stolom, na tanjiru za večeru i gledam ih". A Džon Majer ih je za tim stolom dodirivao. Kada ih je dotaknuo sećam se da sam pomislila "oh, vi slavne osobe, slobodno se igrajte ovde" - napisala je Sali.

Džesika se jako uvredila povodom ovog teksta i svoj bes podelila s obožavateljima na Instagramu, naglasivši da joj je muka od onog što je pročitala.

Uz to je podelila legendarnu fotografiju Džejn Mensfild iz 1957. godine na kojoj Sofija Loren ne može da skine pogled s njenog bujnog dekoltea i ispod toga napisala:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

- Osećam se pomalo poput Džejn Mansfild nakon što sam pročitala ovu (netačnu) situaciju s Met Gale u kojoj je moje telo osramoćeno od strane Sali Singer. Čitanje ovog članka o najcenjenijem modnom događaju koji postoji i zbog kog sam posramljenja od strane druge žene u 2020. godini mi izaziva mučninu - napisala je Džesika.

Njenu haljinu je zapravo dizajnirao Roberto Kavali s kojim je tada prošetala ponosno na crvenom tepihu i pozirala je pred fotografima koji su ovekovečili taj trenutak.

Zbog Džona Majera, s kojim je Džesika bila skoro 4 godine, je mnogo propatila i pisala o njihovoj vezi u svojim memoarima.

Video: Gole grudi slavne manekenke samo što nisu ispale

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskreno

    11. maj 2020 | 17:17

    Haljina joj top stoji ništa tu ne izgleda kao da će da ispadne, sve je utegnuta dobro xD, i nije strašan dekolte, mislim, da se razumemo, mala je beba u odnosu na ono što se sada nosi i pokazuje na Instagramu itd.. Sali je malo ljubomorna izgleda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA