≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon robije zbog višemilionske prevare, "Očajna domaćica" gola - bez cenzure

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumica Felisiti Hofman se obnažila za potrebe nove uloge u filmu "Tammy's Always Dying"

  • 4
Felicity Huffman Felisiti Hafman, Foto: Tanjug/AP

Američka glumica Felisiti Hafman (57), koja se proslavila ulogom Linet Skavo u seriji „Očajne domaćice“ koja se emitovala od 2004. do 2012. Godine, se sada za potrebe snimanja skinula potpuno gola. 

Rođena je u Bedfordu u Njujorku u bogatoj porodici i dobitnica je brojnih glumačkih nagrada uključujući i Emi nagrade, Zlatnog globusa, „SAGA“ nagrade i nominovana je za Oskara.

Sada se za potrebe glavne uloge u kanadskoj crnoj komediji „Tammy’s Aleays Dying“ skinula u toples i gledaocima pokazala svoje grudi.

Film je producirala Ejmi Džo Džonson i radi se o tome da glavna glumica, koja ima loš odnos sa svojom ćerkom, saznaje da boluje od kancera.

Kada je i ćerka saznala za majčinu bolest, ona pokušava da unovči njihovu nesrećnu situaciju i počinje da snima i dokumentuje svoju brigu o majci koja je bolesna.

Njeni planovi su se zaista zakomlikovali jer Tami (Felisiti) odbija da umre… I tu priča počinje.

U jednoj sceni Hafman ulazi potpuno gola u kadu i pokazuje svoje grudi, bradavice i guzu, što je ljude svakako nateralo da pogledaju tizer za film.


Felicity Huffman, Felisiti Hafman Felisiti se u filmu skinula u potpunosti i ništa nije cenzurisano, Foto: Profimedia/Quiver Dist/Planet

Ovo nije prvi put da se Felisiti skidala za potrebe uloge, to je uradila i u seriji "Out Of Order", seriji "Bedtime", filmu "Transamerica", kao i u seriji "Očajne domaćice" više puta.

Podsetimo, Fesliti je učestvovala u višemilionskoj prevari u Americi, zbog čega je bila u zatvoru.

Ona je iz istog puštena nakon što je odlužila 11 od 14 dana kazne,.

Nakon što je izašla iz zatvora saopšteno je da Felisiti očekuje 250 sati društveno korisnog rada, a morala je da plati i novčanu kaznu od 30.000 dolara.

Podsetimo, Felisiti je osuđena 13. septembra ove godine, a osudila ju je sudija Indira Talvani, u Bostonu.

Pre nego što je objavila presudu, Talvani je rekla da Felisitri zna šta je pogrešno učinila: "Znala je da je to prevara. To nije impulsivan čin. Pokušaj da bude dobra majka to ne opravdava".

Zvezda serije "Očajne domaćice", kao i njena koleginica - glumica Lori Laulin (54), bile su deo "hobotnice" slavnih majki optuženih za davanje mita, kao i organizovanje prevara na ispitima, kako bi njihova deca lakše upala u najbolje američke "Ivy League" škole.

Dok Laulinova nije priznavala krivicu, misleći da tužilaštvo blefira, Felisiti je odlučila da sarađuje sa vlastima i prizna da je dala 15.000 dolara kako bi se poboljšali SAT (ekvivalent državne mature) rezultati njene ćerke.

Video: Glumica objavila seksi snimak, za 24 sata pogledan 29.600.000 puta

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA