≫ 

Slavna manekenka i zvezda serije "Slatke male lažljivice" raskinule nakon 2 godine veze

Poznata manekenka i glumica su rešile da stave tačku na svoju vezu, tvrdi izvor blizak njima

  • 3
Kara Delevinj, Esli Benson, Cara Delevingne i Ashley Benson Kara i Ešli/Foto: Profimedia

Engleska manekenka Kara Delevinj (27) i američka glumica Ešli Benson (30) su se navodno rastale nakon godinu dana braka. Devojke su se razišle jer je njihova veza došla do svoga vrhunca.

Karu i Ešli su paparaci uslikali kako se ljube na londonskom aerodromu 2018. godine, ali su svoju vezu potvrdile tek godinu dana kasnije.

Devojke su izrekle sudbonosno da u jednoj od kapela u Las Vegasu, a venčao ih je imitator Elvisa Prislija. Cena intimne ceremonije iznosila je 245 britanskih funti, a zavete su izmenile pred najbližim prijateljima.

- Kara i Ešli su oduvek imale svoje uspone i padove, ali sada ta njihova veza više nije mogla da izdrži - rekao je izvor blizak paru.

Delevinj je nekoliko meseci nakon što je potvrdila vezu istakla da nikada nije bila s nekim za koga mora da objašnjava celom svetu. Htela je da lični život održi privatnim, ali s obzirom da se ona i supruga bave javnim poslom, to nije bilo moguće.

- Jednostavno je lepo kad nisi sam, kad imaš nekoga pored sebe dok se suočavaš sa svetom - objasnila je Kara za strane medije, dok se odabranica njenog srca, inače poznata po ulozi u seriji “Slatke male lažljivice”, baš i nije slagala s time što bi Kara sve ispričala medijima. Njoj je privatnost bila vrlo bitna.

- Mislim da je privatnost najbolji način funkcionisanja u vezi. Uvek sam svoje veze držala u tajnosti i mislim da je to najbolji način - govorila je Ešli.

Kara se od tinejdžerske dobi borila se s depresijom i često se suočavala s etiketiranjem s obzirom na svoju seksualnost. Muškarce je volela od malih nogu i nedeljama je bila uplakana kada je njen nastavnik fizičkog, u kog je bila zaljubljena, oženio nastavnicu fizičkog.

Četiri godine bila u vezi s muškarcem i kad ju je napustio, bila je s njegovim najboljim prijateljem.

- Muškarci su me iznova i iznova povređivali, ali nisam zbog toga postala gej - kaže Kara.

Pre mesec dana devojke su udomile dva psa pa neki fanovi još uvek ne veruju da je raskid istinit, uprkos brojnim tvrdnjama ljudi koji su im bliski.  Čekaju da one potvrde da je kraj, a to još nisu učinile.

U galeriji ispod teksta pogledajte sve zajedničke fotografije ovih devojaka.

Video: Svi pričaju o venčanju Kare Delevinj, a ono se nije desilo

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA