Biber otkrio na koji način mu je lepa Hejli pomogla da vrati samopouzdanje u karantinu

- Ja sam stručnjak za negu kože i iskoristila sam vreme u karantinu da mu pomognem - rekla je Hejli

  • 4
Džastin Biber Justin Bieber Hejli Hailey Džastin Biber i Hejli Biber, Foto: ImagePressAgency/Face to Face/Profimedia

Svetska pevačka zvezda Džastin Biber (25) je nedavno otkrio da mu je supruga Hejli Biber (23) pomogla u rešavanju problema sa kožom, koji su mnogo uticali na njegovo samopouzdanje.

Pevač i njegova lepša polovina javili su se putem lajv prenosa na Fejsbuku i pratiocima otvoreno pričali o problemu koji je dugo godina predstavljao veliki problem Džastinu.

Naime, Biber se već dve godine unazad borio sa velikom pojavom akni na licu, što ga je činilo jako nesigurnim u sebe i svoj izgled.

- Prvo je potrebno istisnuti ih, a nakon toga Hejli na njih stavlja jednu vrstu seruma, pa to izgleda kao maska na mom licu - rekao je pevač u emisiji koju on i Hejli emituju na Fejsbuku.

Nakon što je pevač objasnio kako je njegova žena uspela da mu pomogne, u priču se uključila i Hejli.

- Džastin ima stvarno, stvarno, jako lepu kožu, prirodno, a tokom poslednje dve godine borio se sa pojavom akni. Ja sam stručnjak za negu kože i iskoristila sam vreme u karantinu da mu pomognem. Kad izađemo iz izolacije, on će imati blistavu kožu - dodala je Hejli.

Džastin je na kraju objasnio da je za pogoršanje stanja njegove kože zaslužna lajmska bolest koja mu je dijagnostifikovana.

- Iako su mnogi govorili da izgledam užasno, nazvali me narkomanom, činjenica je da je bolest uticala na moj izgled i stanje kože. Hejli mi je već pomogla u podizanju samopouzdanja s tim što je dovela moju kožu u stanje kakvo je sada - zaključio je pevač.

Video: Džastin Biber i dalje voli Selenu Gomez, a u svoju suprugu je zaljubljen?

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA