≫ 

Bivši dečko Kortni Kardašijan otišao na lečenje od alkohola i droge, pa se predomislio

Skot Disik je, nakon što je procurila fotografija sa klinike za odvikavanje, odustao od lečenja i vratio se kući

  • 1
Kourtney Kardashian, Scott Disick Kortni Kardašijan i Skot Disik; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Rijaliti zvezda i bivši parner Kortni Kardašijan, Skot Disik (36) je pre nekoliko dana otišao na lečenje od alkohola i droga, ali je ubrzo odustao od njega jer se na društvenim mrežama proširila slika kako ulazi u bolnicu.

Bivši dečko najstarije članice klana Kardašijan-Džener, Kortni (41) je odmah odustao od svega i ljutito napustio ustanovu.

Njegov tim veruje da fotografiju nije uslikao pacijent koji se našao unutar bolnice, već osoblje u "Edwardsu" u Koloradu.

Otac troje dece je zavisan o alkoholu i drogama već duže vreme, a potpuno je izgubio kontrolu nad svojim postupcima pre šest godina kad su mu preminuli roditelji u razmaku od tri meseca, kada je bio veoma razuzdan.

Uprkos incidentu na lečenju zbog fotografije, izvori bliski rijaliti zvezdi kažu da je i dalje istrajan u cilju da mu bude bolje.

- On će uraditi sve što je u njegovoj moći da sebi pomogne, želi da bude dobar muškarac i otac, ali da bude negde odakle se objavljuju fotografije o njegovom lečenju, nije baš sigurno mesto za njega - rekao je izvor i nastavio:

- On mora da bude negde gde se poštuje privatnost i gde može da radi na tome da poboljša ono što na sebi želi da popravi - dodao je izvor.

Kortni i Skot su se upoznali 2006. godine u Meksiku na rođendanskoj zabavi. Tri godine kasnije na svet je stiglo njihovo prvo dete, sin Mejson (11), na leto 2012. stigla je devojčica Penelope (7), a pred Božić 2014. još jedan sin, Rejn (5). Šest meseci nakon što je rodila treće dete, Kortni i Skot su otkrili da je veza pukla i to baš u vreme kada su njemu umrli roditelji, a on pogubio vezu sa realnošću.

Kourtney Kardashian, Scott Disick Skot i Kortni sa decom; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Sada se bivši partneri odlično slažu i zajedno podižu decu, a svako od njih je imao razne veze koje se nisu baš slavno završile. Doduše, Skot je trenutno u vezi sa Sofijom Riči (21) i izgleda da sve funkcioniše lepo, uprkos razlici u godinama koju obožavatelji rijaliti šoua "Keeping Up With The Kardashians" često ističu i govore da je prevelika.

Sofija Riči, Skot Disik Skot Disik i Sofija Riči; Foto: Instagram/sofiarichie

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA