≫ 

"Šta mu tek radi u krevetu?" Derulov ludački karantin sa bivšom cicom Mančesterovog igrača

Džejson Derulo vreme u izolaciji provodi sa svojom novom devojom Dženom Frumes

  • 1

Američki pevač i tekstopisac Džejson Derulo (30) je u vezi sa bivšom devojkom fudbalera Mančester Junajteda Džesija Lingarda (27), influenserkom Dženom Frumes (26).

Autor hita “Ridin solo” i influenserka Džena su već nedeljama izolovani zajedno u njegovoj vili u Los Anđelesu, tokom pandemije Covida-19.

Džejson i Džena nisu javno komentarisali tračeve o njihovoj vezi, ali su sve vreme karantina objavljivali zajedničke video snimke dok vežbaju i izvode razne akrobacije na svojim profilima na Instagramu.

Još od marta, par objavljuje video snimke akrobacija koje zajedno izvode na društvenoj mreži "Tik Tok", a sada to rade i na drugim društvenim mrežama.

Oni vežbaju, i to žestoko, a jedan od najboljih komentara na snimcima koje šeruju je: "Ako mu ovo radi pred svima, šta mu tek radi u krevetu!".

Džejson i Džena nisu bili zajedno dugo pre zatvaranja Kalifornije zbog pandemije korona virusa, ali su odlučili da izolaciju provedu zajedno i oduševjeni su jedno drugim.

- Oboje su ekstrovertni, veseli i spontani, pa su dobar spoj – rekao je izvor blizak njima.

- Već neko vreme Džejson nije želeo vezu jer često nastupa širom sveta. Međutim, njih dvoje su odjednom klinknuli i on će videti kako će se dalje odvijati situacija - dodao je izvor.

Rekao je da im za sada ide veoma dobro i da imaju veoma kvalitetnu vezu. Pre toga, Džejson godinama nije imao ozbiljnu vezu.

On se zabavljao sa Džordin Sparks tri godine pre raskida 2014. godine. Nakon toga je imao kratku romansu sa manekenkom za donji veš Dafinom Džoj 2016. godine.

S druge strane, Džena koja na Instagramu ima preko 3,8 miliona pratilaca se prethodno zabavljala sa igračem Mančester Junajteda Džesijem Lingardom, ali su se rastali u martu 2018. godine.

Džejson ne voli da govori u javnosti o svom privatnom životu i 2017. godine je rekao u jednom intervjuu:

Sada vidim da veza nikada ne uspeva kada ste pod reflektorima. Oduvek sam singl, a sada ću probati nešto drugačije – rekao je tada.

- Ako pronađem devojku, gledaću da naša veza bude privatna što vise može – zaključio je pevač.

U galeriji ispod teksta pogledajte najverlije fotografije njegove nove devojke Džene.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA