Naslonila se na ogradu, izbacila guzu, a pogled zove na greh: Rijana u donjem vešu nikad izazovnija

Pevačica Rijana daje priliku svojim obožavateljkama da se pojave u reklami za njenu novu kolekciju donjeg veša

  • 9
Rijana Rijana, Foto: Profimedia/IMP Features

Popularna pevačica sa Barbadosa Rijana (32) pozirala je u donjem vešu i otkrila da će srećni fan moći da se pojavi u njenoj novoj “Savage X Fenty” reklami, a odmah zatim je donirla 3,2 miliona dolara za borbu protiv korona virusa.

Rijana želi novo "sveže" lice za svoju novu kampanju linije donjeg veša i daće priliku obožavateljkama širom sveta da se oprobaju u ulozi modela.

Magazin “Vogue” je u petak objavio fotografiju lepotice sa Barbadosa u ljubičastom vešu i najavljeno je da će najsrećniji fan moći da bude deo sledeće kampanje .

- Ti, da, ti možeš biti zvezda u Rijaninoj novoj kampanji - pisalo je u ispod fotografije.

Sve ovo se dešava nakon što je njena fondacija “Clara Lionel” , zajedno sa vlasnikom Tvitera Džekom Dorsijem, donirala 3,2 miliona dolara za borbu protiv Covida-19.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

Donirali su novac kako bi pomogli u borbi protiv korone u Detroitu i Flintu.

Ova tura novca će biti rešenje za dostavu hrane, privremena skloništa i biće podrška socijalnim službama u Mičigenu i okolini – pisalo je u izjavi.

- Ja lično želim da se zahvalim Rijani i njenoj fondaciji, kao i Džeku Dorsiju jer su nam pružili podršku u ovo teško vreme. Velikodušan poklon će biti prosleđen neprofitnim organizacijama kojima je najviše potrebno i etničkim grupama koje su najviše pogođene virusom – rekala je Guvernerka Mičigena Grečen Vitmer.

- Novac odlazi direktno u banku hrane u istočnom Mičigenu - dodala je ona.

Rijana i Džek su pre toga donirali dodatnih 4,2 miliona dolara kako bi stvorili fond koji će moći da bude direktna pomoć onima koji doživljavaju porodično nasilje za vreme izolacije, a udruženi sa Džej Zijevom fondacijom su donirali još 6 miliona dolara.

Što se tiče takmičenja za novo lice donjeg veša, ono će trajati do jula 2020. godine, a učlesnice će moći da kače svoje fotografije u Rijaninom vešu na svojim društvenim mrežama.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) on

Nekoliko devojaka će biti izabrano za fotografisanje preko Fejs Tajma, dok će se pravi fotošuting održati kada prođe kriza.

Prošle nedelje Rijana je izbacila novu kolekciju veša i izgledala je veoma seksi u vešu boje jorgovana, dok je pozirala napolju. Ona nikada nije izgledala bolje i fanovi komentarišu da nove fotografije mogu biti za naslovnicu “Plejboja”.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anna

    10. maj 2020 | 14:31

    Svi koji je pogrdno komentarisu, da mi je samo da vidim vas izgled i zivot generalno.

  • aaaaaa

    10. maj 2020 | 14:41

    Veće joj dupe no glava

  • 😷😷😷😷😷

    10. maj 2020 | 13:01

    Kazete zove na greh,kakav greh??? Zove na sex do neizmoglosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA