Fanovi šokirani izgledom majke jednog od najseksi frajera sveta: "Ona i tvoja žena izgledaju isto!"

Seksi glumac je svojoj mami i supruzi čestitao dan majki

  • 2
Kris Hemsvort Kris Hemsvort Foto: Instagram/chrishemsworth

Austarlijski glumac Kris Hemsovrt (36) pokazao je javnosti kako izgleda njegova majka Leoni (60), učiteljica u Melburnu, a svi su ostali zatečeni njenom mladolikošću.

Kris je svojoj maci i supruzi Eelsi Pataki (43) čestitao dan majki i tom prilikom objavio je njihove zajedničke fotografije na svom Instagram profilu. Kada su njegovi pratioci videli kako izgleda Leoni u sedmooj deceniji života, nisu mogli da sakriju oduševljenje.

- Srećam dan majki svim neverovatnim mama, sve vas pozdravljamo - napisao je glumac u opisu svoje objave koja je izazvala brojne reakcije i komentare.

"Tvoja mama i žena izgledaju kao da imaju isti broj godina i to nije uvreda tvojoj seksi ženi", "Mama ti izgleda jako mlado", "Majka ti je prelepa", neki su od komentara ispod objave.

Glumac je pre godinu dana objavio fotografiju sa roditeljima, a ni tada nisu izostali komplimenti a račun izgleda njegove majke, ali i oca. Mnogi su komentarisali da ništa manje nisu očekivali od roditelja, kada su Kris i njegov brat Lijam Hemsvort veže za jedne od najseksi javnih ličnosti u svetu.

Podsećamo, Hemsvort je ranije istakao da je želeo da otplati kuću svojih roditelja što ga je dodatno motivisalo da se bavi glumom i uspe u svojoj, sada već, zavidnoj karijeri.

- Jedna od prvih stvari koju sam uradio kad sam dobio novac bilo je to da sam otplatio kuću roditeljima. Pitao sam tatu, kad je kupio kuću, kad će je otplatiti. "Iskreno, verovatno nikad", odgovorio mi je - rekao je glumac svojevremeno za Men's Health.

Kako izgleda Krisova i Lijamova majka Leoni u sedmoj deceniji života pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Lijam Hemsvort je na originalan način otkrio istinu o njegovoj vezi sa Majli Sajrus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja sam nova 🤷‍♀️

    11. maj 2020 | 11:27

    U Melburnu je najčistiji vazduh na svetu!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA