≫ 

"Bolelo je više nego što sam ikada pomislila da bi moglo da boli": Anđelina o pokojnoj majci

Holivudska glumica je ostala bez majke 2007. godine, u svojim tridesetim godinama

  • 2
Angelina Jolie, Anđelina DŽoli

Anđelina Džoli; Foto: Profimedia

Holivudska zvezda Anđelina Džoli (44) je bez majke ostala 2007.godine, nakon što je američka glumica i humanitarka Maršelin Bertrand preminula od raka jajnika i dojke.

Glumica se povodom praznika za Dan majki prisetila svoje majke bez koje je ostala u tridesetim godinama, a njen emotivni tekst preneli su strani mediji.

- Kad se osvrnem na prošlost mogu da vidim da me njena smrt promenila. Nije bilo iznenadno, ali snažno me pogodilo. Izgubiti majčinu ljubav i topli, mekan zagrljaj je kao da ti neko otrgne zaštitni pokrivač - započela je Anđelina.

Anđelina je nekoliko godina nakon smrti majke, s kojom je bila veoma povezana, na desnoj ruci istetovirala uspomenu na nju, a kasnije je u više navrata ispričala da je puno toga iz njihovog odnosa reflektovala i u svoj odnos s decom.

- Život je doneo mnoge preokrete. Bolelo je više nego što sam ikada pomislila da bi moglo da boli. Na ovaj Dan majki mislim i na majke izbeglice koje sam upoznala, koje žive raseljene i u siromaštvu - dodala je.

- Put majčinstva svaka od njih je započela obećanjem da će učiniti baš sve što može kako bi zaštitila svoje dete. Da će žrtvovati i svoj život ako je potrebno - rekla je Džoli.

- Ne postoji niko ko rešava više problema kao majka. Kad ima samo ljubav da da, ona izlazi iz njene duše. Odajem ovim putem počast svim majkama koje se osećaju bespomoćno, ali uprkos tome poslednji delić svoje snage i sve što imaju daju svojoj deci. A svi vi koji tugujete na Dan majki, nadam se da ćete u sećanjima pronaći utehu i snagu - napisala je u emotivnoj ispovesti Anđelina, koja ima šestoro dece.

U galeriji ispod teksta pogledajte fotografije Anđelinine majke.

Video: Anđelina Džoli: Nisam mogla više da podnesem Bredovo alkoholisanje

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tigar 43 JZP

    12. maj 2020 | 18:17

    Pokazala si TI ko si i šta si kada si snimila Film ,, U Zemlji Krvi i Meda " o proteklom Ratu u BiH ! Predstavila si Srbe u naj gotem mogućem Svetlu ( Teroriste,Ubice ,Silovatelje i Genocidaše ) . Zato daleko ti Kuća bila ... i tvom Režiseru ! .

  • Krajišnik

    12. maj 2020 | 18:22

    Nije vrijedna pomena dotična "Glumica " !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA