Bivša Bekamova devojka izašla u grudnjaku u restoran i pokazala savršene trbušnjake

Madison Bir je prošetala ulicama Los Anđelesa samo u brushalteru i farmerkama i tom prilikom pokazala savršeno zategnut stomak

  • 0
Madison Beer Foto: Instagram/madisonbeer

Američka pevačica Madison Bir (21) se proslavila sa 13 godina kada je pop muzičar Džastin Biber (26) objavio njenu pesmu sa Jutjuba na svom Tviter profilu. Ona je istog trenutka potpisala ugovor sa muzičkom kućom "Island Records" i postala istant zvezda među tinejdžerima.

Ona je takođe poznata po vezi sa Bruklinom Bekamom (21), sinom prvencem bivšeg fudbalera Dejvida Bekama (45) i njegove supruge modne dizajnerke i ikone stila Viktorije Bekam (46).

Čim malo otopli, mnoge slavne ličnosti počnu da se šetaju sa što manje i što kraćom odećom na sebi.

Ovog puta, pevačica Madison je otišla po hranu za poneti u jedan restoran u Malibuu i to joj je bila prava prilika da pokaže da je u karantinu doterala svoju liniju.

Obukla je žuti grudnjak i pocepane farmerke, a majicu je zaboravila kod kuće.

Uz ovo je iskombinovala “Louis Vuitton” torbicu i patike, a na licu je imala crnu zaštitnu masku, koja je trenutno obavezna da se nosi u javnosti u toku pandemije korona virusa.

Nakon što su je paparaci uslikali dok je kupovala ručak, Madison je sela u svoj crveni “Ferrari” kabriolet i odvezla se u nepoznatom pravcu.

Pevačica je u ovoj provokativnoj kombinaciji pokazala “pločice” na stomaku. Otkrila je da je  u karantinu vitku liniju održavala vežbajući fitnes i jogu kod kuće i tom prilikom je rekla:

- Toliko je odličnih opcija na internetu za trening kod kuće. Uvek se osećam deset puta bolje ako se oznojim vežbanjem na početku dana, kao da sam nešto postigla. Nakon toga pojedem nešto, na primer smuti od jagoda i banana i uskočim pod tuš i spremna sam za ostatak dana - rekla je Madison.

Najstariji sin Viktorije Dejvida Bekhama, Bruklin je bio zaluđen s Medison pre tri godine.

Neko vreme su bili u vezi, a Bruklin je razmišljao i o veridbi. Ali, veza im na kraju nije opstala i on je sada u srećnoj vezi sa ćerkom milijardera Nelsona Pelca, Nikolom Pelc (25).

U galeriji ispod teksta pogledajte seksi fotografije mlade pevačice Madison.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA