≫ 

Madona pokazala zadnjicu nakon ugradnje silikona: "Ništa gore od ovoga nismo videli!"

Kraljica popa se izgleda podvrgnula plastičnoj operaciji i malo "doradila" svoju guzu, a to se njenim fanovima uopštene dopada

  • 7
Madona Madona; Foto: Instagram/madonna

Američka pevačica i "kraljica popa" Madona (61) je objavila fotografiju svoje pozadine na društvenoj mreži Instagram i šokirala svoje pratioce.

Naime, ona je objavila dve fotografije, jednu s preda u crnom, čipkastom bodiju i drugu od pozadi samo u providnom donjem vešu.

Ono što se može videti na fotografiji u vešu jeste da je njena guza dosta veća nego ranije i da je neobičnog oblika, a ispod te objave je napisala:

Konačno ću krenuti na terapiju. Skakala bih gore-dole od sreće da mogu nakon osam meseci bolova. Poželite mi sreću - napisala je Madona.

Ova objava pokrenula je lavinu komentara, jer su je obožavatelji još prošle godine optužili da je ugradila implantate.

"Ovo su najgori implantati za guzu koje sam ikada video", "Stavili su ti previše", "Šta je ovo? Zastrašujuće", "Plaši me tvoja guza", "Ništa gore od ovoga nismo videli", "Ona prava Madona je davno nestala", bili su samo neki od komentara njenih pratilaca na Instagramu.

Podsetimo,  Madona je nedavno objavila bizaran video snimak na Instagramu u kom govori da se nedavno testirala na Covid-19 i otkrila da u sebi ima antitela korona virusa. U video snimku je najavila da će da se provoza gradom kako bi "udahnula duboko i zarazila se Covidom-19", jer ona već "ima antitela".

Bizarni video je postavila na društvene mreže i to je samo deo serije video snimaka koje često objavljuje pod nazivom "Quarantine diaries".

- Testirala sam se pre neki dan, saznala sam da imam antitela. Sutra ću izaći u dugu vožnju kolima i voziću sa otvorenim prozorima, duboko ću udahnuti Covid-19 - rekla je Madona.

Nekoliko dana nakon tog video snimka ona je uslikana na rođendanskoj žurci svog prijatelja Stivena Klejna (55) na kojoj je grlila sve okupljene. Na zabavi niko nije nosio zaštitne maske ili rukavice, a dezinfekciona sredstva su zaboravili kod kuće.

U galeriji ispod teksta pogledajte fotografije Madonine guze neobičnog oblika. 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Michele L. Ruiz (@micheleruiznyc) on

Video: Madonina ćerka orgijala na reviji u Bazelu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA