≫ 

Brajan Adams šokirao: "Zahvaljujući je*enim gadovima s pijaca koji jedu šišmiše, svet je na čekanju"

Muzičar je razbesneo fanove širom sveta objavom o korona virusu na društvenim mrežama

  • 3
Bryan Adams

Brajan Adams/Foto: Promo

Kanadski muzičar Brajan Adams (60) svojom poslednjom izjavom na Tviteru o korona virusu šokirao je fanove širom sveta, a mnogi su ostali razočarani njegovim rečima.

Adams se oglasio na Tviteru, ali je ubrzo obrisao tvit, međutim, ista objava je ostala na Instagramu.

Kako je naveo, trebalo je da narednih dana da krene na turneju kako bi promovisao svoj novi album, ali ga je pandemija korona virusa u tome sprečila i pokvarila mu planove. Uostalom, kao i celom svetu. Međutim, Brajana je sve to razbesenelo, pa je tako i odreagovao - javno.

- Večeras je trebalo da nastavim sa koncertima, ali zahvaljujući je*enim sebičnim gadovima s pijaca koji jedu šišmiše, ceo svet je na čekanju, da ne pominjem hiljade ljudi koji su patili i umrli od ovog virusa. Moja poruka njima je, osim "je*eno vam hvala", budite vegani - poručio je Adams.

- Svim ovim ljudima koji nisu na našim koncertima, poručujem da bih više voleo da sam s njima nego što mogu da pretpostave - dodao je.

- Bilo je sjajno družiti se u izolaciji sa mojom decom i familijom, ali nedostaje mi moja druga porodica, moj bend, moja ekpia i moji fanovi. Čuvajte se i nadam se da ćemo se uskoro ponovo družiti - poručio je na kraju pevač.

 
 
 
View this post on Instagram

CUTS LIKE A KNIFE. A song by me. Tonight was supposed to be the beginning of a tenancy of gigs at the @royalalberthall, but thanks to some fucking bat eating, wet market animal selling, virus making greedy bastards, the whole world is now on hold, not to mention the thousands that have suffered or died from this virus. My message to them other than “thanks a fucking lot” is go vegan. To all the people missing out on our shows, I wish I could be there more than you know. It’s been great hanging out in isolation with my children and family, but I miss my other family, my band, my crew and my fans. Take care of yourselves and hope we can get the show on the road again soon. I’ll be performing a snippet from each album we were supposed to perform for the next few days. X❤️ #songsfromisolation #covid_19 #banwetmarkets #selfisolation #bryanadamscutslikeaknife #govegan🌱A post shared by Bryan Adams (@bryanadams) on

 

Muzičar i sam ne jede meso pa propagira vegansku ishranu, ali nije očekivao da će ovom objavom naići na negativne komentare i osude, kao i na to da neki čak prestanu da ga obožavaju.

- Posle ove gluposti drago mi je da ti je turneja otkazana. Ne mogu više da budem tvoj fan. To je rasizam - jedan je od komentara upućenih Brajanu.

Video: Kruži snimak sa tek otvorene pijace u Vuhanu, navodno opet prodaju slepe miševe

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roki

    13. maj 2020 | 13:37

    Covek je u pravu

  • Vodolijax

    13. maj 2020 | 16:51

    A nije pomislio da je možda neko na njegovom kontinentu napravio taj virus da uništi te j***** što jedu šišmiše i njihovu ekonomiju.

  • Seka

    14. maj 2020 | 17:14

    Klasičan neobrazovani amer (kanađanin)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA